Girona

Juan Carlos: “La idea de Míchel és bona i estem amb ell al cent per cent, però el procés és llarg”

Juan Carlos, el porter del Girona, ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació per analitzar el mal moment que viu l’equip després de les tres derrotes consecutives.

L’ambient

“Quan no guanyes estàs fotut. Estem treballant i canviant moltes coses, i el que hem d’intentar és adaptar-nos el més ràpid possible. És un procés que necessita temps però som conscients que hem de ser competitius en el dia a dia i en els partits. Hem d’anar fent passes endavant i esperem que la situació es reverteixi aviat. Míchel ens demana que tinguem paciència i tots som conscients que són molts canvis, però això no ha de ser una excusa. Estem segurs que ben aviat veurem millors resultats.”

Els resultats

“Estem a la jornada 5 i començar a mirar els números potser no és el més adequat. El que hem de tenir clar és que en aquesta categoria el que importa és ser sòlids en defensa i en atac. El tècnic ens insisteix en el concepte de viatjar junts, que ve a ser que tot l’equip es mogui junt per atacar i defensar. Estem intentant agafar els mecanismes i entendre la proposta que vol. Estem donant passes i aquesta és una lliga llarga, així que veurem on ens porta aquest procés.”

Els canvis

“Estem en un procés de canvis per la gent que ha marxat i ha vingut. Tenim un bloc que ja hi era però amb el canvi d’entrenador i filosofia de joc necessita temps i estem treballant perquè es faci com abans millor. La sortida de Sylla segurament ens ha restat en atac però els joves que han vingut tenen molt talent i també ha arribat gent que pot ajudar molt. Els joves tenen bones condicions i estic segur que ens podran ajudar molt.”

El pròxim partit

“El Valladolid acaba de baixar i lògicament el seu objectiu és tornar per la via ràpida a primera. Haurem d’acostar-nos al màxim al que vol Míchel per poder treure el partit endavant. Hem de tirar d’orgull per reivindicar-nos a casa i donar una alegria a la nostra gent. Ells estaran amb nosaltres com sempre i els hi hem de donar una alegria. Ens agrada que puguin entrar al camp i és maco veure la teva gent.”

La filosofia

“Som i podem ser un equip molt competitiu. No estem tan a prop de la versió que vol el tècnic com ens agradaria, però tot i així crec que podem ser un equip competitiu. Hi ha moments que costa canviar certs mecanismes i certes actituds dins del camp però és el que Míchel vol. La gent està molt compromesa per fer el que demana en els entrenaments i el més important en aquesta categoria és el bloc, que tot l’equip vagi endavant junt. Crec que la idea de Míchel és molt bona i estem amb ell al dent per cent i això és el més important, que no hi hagi divisió. L’any passat ja va passar amb Francisco que quan vam agafar els mecanismes l’equip va voler”, ha comentat Juan Carlos, que ha aprofundit en el que demana el madrileny: “Són molts conceptes i complexes per explicar-los, però principalment el que busca és que l’equip creixi des de la possessió, tenint profunditat i sent verticals amb la pilota. El concepte de viatjar junts és la clau del que ell vol i el que ho explica tot, que siguem un bloc atacant i defensant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)