Espanyol

Loren: “Seria rocambolesc ser titular davant el Betis”

Retorn al passat. El davanter es veurà les cares diumenge amb el Betis i amb Borja Iglesias. “Tenim bona relació, em canviarà la samarreta amb ell com vam fer quan jugava a l’Espanyol”

Loren Morón ha valorat, en roda de premsa, la dura derrota de l’Espanyol davant l’Atlético. Un partit on l’Espanyol va mostrar unes bones prestacions, però va perdre el partit en un maratonià temps de descompte de deu minuts que encara porta polèmica. Però la seva compareixença s’ha centrat en el duel que jugarà diumenge l’Espanyol davant el Betis. El davanter andalús s’ha format allà i ha reconegut que serà un duel especial per a ell a més del retrobament amb Borja Iglesias.

BORJA IGLESIAS.

“Som molts els amics que he deixat a Sevilla i seguim parlant. Com a futbolista no cal descobrir-lo. Sempre ens tenim l’un per l’altre, tot i ser competència, ens hem donat sempre suport. Jo no jugava, però m’alegrava quan ficava un gol. No he perdut la relació. Ens canviarem la samarreta i quan ell estava aquí me la vaig canviar amb ell.

ADAPTACIÓ A L’ESPANYOL.

“Soc una persona que no m’obro de primeres, però m’adapto ràpidament. Tot el vestidor m’ho ha fet fàcil i m’ha acollit i molt bé, soc un més. Només em queda demostrar-ho sobre el terreny de joc.

NO TITULAR FINS ARA.

“Estaria bé que la primera titularitat fos contra el meu equip de tota la vida, una mica rocambolesc”.

COMPETÈNCIA MÉS DIFÍCIL AMB RAÚL DE TOMÁS O BORJA IGLESIAS.

“Sempre he tingut una bona relació amb la meva competència, després és el cos tècnic que decideix. Amb Borja ens han intentat desestabilitzar una mica, però companys de posició poden ser amics”

JOC I PUNTS.

“Crec que tenim menys punts dels que diu el nostre joc. Hem jugat contra tres equips d’Europa, i l’últim és el campió. L’equip està tranquil. Tenim menys punts dels que mereixem no cal preocupar-se, però som els primers que volem guanyar”.

BETIS I EUROPA LEAGUE.

Conec molt bé l’equip i la mena de jugadors que hi ha, però tenen plantilla suficient per afrontar dos partits per setmana. Anem amb la idea de treure els tres punts. No tenim por a ningú i som un bon equip.

DETALLS I ERRORS.

“Cal donar els cent per cent i tots els jugadors ho estan fent i això em fa està tranquil. Tots estem implicats i s’està veient”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)