Espanyol

Melendo: “Les sensacions són molt bones”

Optimista. El futbolista del planter considera que l’equip està en una bona línia tot i encaixar dues derrotes consecutives. “Hem competit bé en tres dels quatre partits, però cal ser més contundents”

Óscar Melendo va ser una de les novetats en l’onze titular de Vicente Moreno davant l’Atlético de Madrid. El futbolista del planter va fer un gran partit, però lamenta que el bon joc de l’equip no tingui recompensa en el marcador. “Quant a sensacions és un balanç positiu, no pel que fa a resultat. Hem competit bé en tres dels quatre partits. L’altre dia se’ns va escapar la victòria per poc. Aquesta és la línia a seguir per aconseguir victòries”, ha dit en una entrevista amb els mitjans de club. “Les sensacions són molt bones dins del grup, hi ha optimisme i som una família dins i fora del camp. Tenim ganes de brindar una victòria i quin escenari millor que el Benito Villamarín”, ha afegit conscient de la dificultat del duel davant el Betis. “No hi ha partits fàcils a primera divisió i ara tenim un bon escenari diumenge. Sabem que juguem davant un gran equip que està a Europa i això ho diu tot”. En aquest sentit, el mitjapunta és conscient que l’equip ha de millorar. “Cal polir detalls. Sabem els errors que hem comès. Hem de ser més contundents en l’àrea rival i les ocasions que tenim ficar-les. L’altre dia, podíem haver anat 2-0 a la primera part”.

Per últim, ha valorat el seu moment personal. “Estic bé, vaig acabar cansat l’últim partit després d’un mes sense jugar. Estic content en l’aspecte personal, però no col·lectiu perquè vam perdre el partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)