Girona

El Girona i Med Playa continuen de la mà

Renovació. El grup hoteler gironí mantindrà la seva vinculació amb l’entitat blanc-i-vermella durant dues temporades més com a un dels principals patrocinadors i Hotel Oficial del club

El Girona i el grup hoteler gironí Med Playa continuaran agafats de la mà durant dues temporades més després de fer-se oficial l’acord de renovació de la seva col·laboració. El vincle entre les dues entitats es va iniciar ja fa anys fins que l’empresa va passar a ser l’Hotel Oficial del club i un dels patrocinadors principals de l’entitat blanc-i-vermella.

Med Playa ha mostrat al llarg dels anys la seva vinculació amb l’esport, el territori, la societat gironina i, per conseqüent, amb el Girona. En paral·lel, les dues entitats seguiran treballant pels objectius comuns així com l’empresa aprofitarà la repercussió i notorietat del club arreu de Catalunya i l’estat espanyol per donar-se a conèixer encara més.

Med Playa compta amb seu a Girona i Benidorm i s’ha convertit en una de les principals cadenes hoteleres espanyoles especialitzades en la gestió d’establiments turístics situats a la costa. Fundada el 1967 a la Costa Brava, la seva expansió no té aturador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)