Espanyol

Melendo i l’enèsima resurrecció

Espanyol. Vol recuperar el protagonisme i la brillantor que va mostrar amb Rubi a la banqueta. La primera titularitat del curs contra l’Atlético de Madrid és el primer símptoma d’un futbolista de gran qualitat però amb tics ciclotímics

Melendo és un d’aquells futbolistes que no deixa indiferent. Hi ha un sector de la parròquia que el beneeix per la seva gran qualitat tècnica i visió de joc i d’altres que no li veuen cap virtut per la seva inconsistència. La seva carrera ha estat marcada per la intermitència en el seu joc. Un posat ciclotímic que l’ha convertit en una mena de llanterna intermitent dins de l’equip. El seu gran moment de joc i futbol va arribar el 2019 amb Rubi a la banqueta. Allà es va veure un futbolista esplendorós i confiat en les seves possibilitats. Amb una capacitat per veure el futbol com ningú en els últims metres i coordinar-se amb gran facilitat amb el seu amic Darder. L’any del descens li va fer mal. No va trobar el seu lloc i en el periple per segona mai va assegurar amb fermesa la titularitat. L’inici d’aquest curs prometia el mateix fill discursiu, però Vicente Moreno li va donar la titularitat contra l’Atlético de Madrid. Un futbolista tècnic per desfer el físic dels madrilenys. I el del planter va ser un dels millors del duel i va demostrar que està preparat per tornar a brillar. De fet, la fortalesa de l’equip en la zona ampla i amb futbolistes tècnics com ell és el seu millor aval per gaudir de continuïtat i fer inútil la frase de Dimata a L’Esportiu el mes de juny. “No entenc com Melendo és suplent. És el jugador que més m’ha sorprès. Fa coses increïbles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)