Girona

Míchel: “Hem d’atacar millor”

El Girona rep demà el Valladolid a Montilivi (20.30h) amb la necessitat de tallar una sèrie de tres derrotes en la lliga. N’ha parlat el tècnic, Míchel Sánchez, que no defuig la pressió: “És el que hi ha. Avui, en el video, els hem posat la classificació. Som vintens. No ens agrada. Però es la realitat. Hem de fer un pas endavant. Aquesta és la pressió que tenim. Hem de fer un pas més en atac? El farem. No millorarem amb dubtes. Crec que tenim molt clar on és el problema, i és atacar millor.”

Confiança

“L’equip s’ha entrenat molt bé. No puc dir que estiguem malament. És una situació molt delicada que no ens agrada, però és la realitat de la competició. Tinc molta confiança en el partit de demà i estic convençut que farem un gran partit, però això són resultats i necessitem la victòria”

En primera persona

“Jo estic molt bé. Tinc l’energia que em dona l’equip. Noto que el jugador va, vol, i noto que els entrenaments són molt bons. tenim una prova molt important, contra un equip amb una plantilla de molt de nivell, feta per pujar. És una prova de màxima dificultat i ens volem reivindicar.”

Stuani

“Stuanis’ ha entrenat bé, ha millorat molt de les molèsties i demà farem un últim entrenament i veurem per quants minuts està. La sensació seva ha millorat i creiem que hi podrem comptar.”

La falta de gol

“En els ajustaments que hem de fer, podem jugar amb dos davanters, amb gent de referència de gol, però la idea és que l’equip faci un pas endavant i tingui l’energia i la intensitat en atac, el canvi de ritme, que demanem des de fora. Ens hem quedat en una fase de bon joc sense ser prou agressius a l’últim terç de camp. Tenir Stuani o no tenir-lo, o que jugui acompanyat, no varia la nostra idea. No per posar molts davanters serem més agressius a l’àrea rival. La idea és que l’equip ho sigui.”

Equilibri

“Viatjar junts és un concepte que els he plantejat, perquè volem ser protagonista i si anem a camp rival necessitem que les distàncies siguin curtes.

Què falta?

“Més verticalitat, més determinació, i no ofegar-nos amb la passada. Hem tingut bona circulació i quan hem de ser verticals, potser hem fet una passada més. Això ha provocat no ser prou profund i que les pèrdues ens hagin generat estrès defensiu. Necessitem més verticalitat. Que potser ens pot fer perdre el control en molts moments, però ja ens va bé. Si som verticals, el rival patirà. Potser tindrem menys control, però serem més verticals. No és intensitat, però ens falta una mica de canvi de ritme. Hem de ser un equip diferent a l’últim terç de camp, un equip més vertical.”

La millora defensiva

“Per on ha de passar? Per l’atac. Hem atacat malament. I quan ataquem malament, rebem transicions. A Ponferrada, a la segona part, només vam tenir un contraatac. Aquí amb l’Sporting, dues. Perquè atacàvem bé. Si som agressius cap endavant, amb pilota, serem capaços de defensar cap endavant. Si generes dubtes amb la pilota, si te la passes per passar-te-la, patirem. Patiria qualsevol equip. El club no m’ha fitxat per ser un equip especulatiu. Ens hem equivocat. Hem après dels errors i és el moment de créixer.”

El Valladolid

“És un equip que ens pot fer patir per moments. Ens hem d’ajuntar bé, ser agressius en la pressió i no els hem de deixar construir. Hem de marcar una línia de pressió molt alta i que no arribin a estar còmodes a Montilivi.”

L’afició

“Tots dos equips venim de moments delicats, però la nostra gent ens ha d’ajudar per canviar la dinàmica. Necessitem el públic, vull que sàpiguen que són necessaris. És un repte per tots que d’aquí no s’escapi cap més punt.”

Santi Bueno

“És un jugador molt important per nosaltres. Crec que encara no està al seu millor nivell. Encara li queda. Del genoll està bé, però ara s’ha d’acumular càrrega de treball. Ja el podem utilitzar, però crec que encara és un pèl aviat per donar-li 90 minuts.”

Des de la graderia

Tinc confiança en Salva Fúnez, el segon entrenador, que em coneix des de petits. Tenim el mateix pensament. Sap tots els conceptes i el que necessitem en cada moment. No m’agrada no poder ajudar, però és el que toca. Em fot molt l’expulsió, crec que no va ser justa, i vull demanar perdó sobretot a la meva gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)