Espanyol

Vicente Moreno: “Estem rabiosos i enfadats per no guanyar”

Prèvia. “Voldríem tenir 12 punts i no dos tot i això, cal mantenir-se tranquils i estables. No cal posar-se nerviosos”, ha dit el tècnic que confia en la qualitat de la plantilla per guanyar el Betis

Vicente Moreno ha comparegut avui per valorar la prèvia del partit davant del Betis. El conjunt blanc-i-blau jugarà diumenge al Benito Villamarín amb l’objectiu de sumar la seva primera victòria de la temporada després de dos empats i dues derrotes en les quatre primeres jornades. L’equip andalús arriba amb menys descans després de disputar el duel de l’Europa League, ahir, on va guanyar per 4-3 al Celtic de Glasgow.

El tècnic de Massanassa confia en la revifada del seu equip i les bones sensacions competitives que ha demostrat en aquest inici de curs tot i no guanyar, encara, cap partit. “Estem rabiosos i enfadats per no haver guanyat. Això et genera malestar. Voldríem tenir 12 punts i no dos tot i això, cal mantenir-se tranquils i estables. No cal posar-se nerviosos”, ha advertit tot insistint que el seu equip ha de potenciar les coses bones que té la plantilla, començant per la seva força defensiva. “Hem estat capaços de generar ocasions i hem de confiar en els jugadors que tenim. Són jugadors de qualitat i de nivell que acabaran fent gols. Cal insistir, no deixar de creure i superar les dificultats”. El tècnic ha confirmat les baixes de Calero i Yangel Herrera, encara en fase de recuperació, i encara té a diversos futbolistes tocats.

SERGI GÓMEZ.

“Recuperem a Sergi, després de la sanció, i els futbolistes que estaven tocats doncs veurem si els podem recuperar. Calero no està en disposició de jugar. L’altre dia va anteposar l’equip sobre la situació personal”.

SISTEMA.

“L’aposta tàctica de l’Atlético pot ser vàlida pel pròxim partit. Anem a pels tres punts, sempre anem així. Volem donar-li més importància al que fem nosaltres que no el que fa el rival.

BETIS.

“Quan juga el Betis sempre són partits oberts, atractius. Però cal anar amb compte. Ja es va veure ahir on van estar molts fins en la definició. Ells vindran a buscar-nos. És un camp difícil i agradable per jugar”.

CLASSIFICACIÓ.

“Clar que mires la classificació, però hem d’estar preocupats en fer les coses bé. Aquesta és el que hem de fer i que pesi més les coses que fem bé. Hem de passar aquest tram de dificultat d’equips que tenim ara i sabem que si fem les coses bé tenim opcions de guanyar”.

SETMANA DE TRES PARTITS.

“Només penso en el pròxim partit. No perdré energia en mirar més enllà”.

MENTALMENT.

“Hem fet un gran esforç davant l’equip que corre més de la lliga i es va córrer més que ells. Ara hem de seguir treballant i el treball és innegociable”.

LESIONS.

“M’agradaria tenir tots els jugadors disponibles, però no em preocupen les lesions en si. Algunes ja venen de lluny com la de Puado, amb la selecció, i després hi ha algunes musculars, però no hi ha cap patró”.

YANGEL HERRERA.

“Esta entrenant ja en el camp i amb un readaptador. Encara no ha començat a entrenar amb el grup i, potser, la setmana vinent ja podria començar a fer coses en el grup. Però no el podrem utilitzar aquesta ni la pròxima setmana. Encara li queden unes setmanetes”.

MORLANES, DARDER I MELENDO.

“Intento no fer valoracions individuals. No cal que faci una valoració del nivell que tenen. Manu i Melendo van demanar el canvi per fatiga i un problema en el turmell. Són jugadors que encaixen bé en qualsevol dibuix i quan tens jugadors així tot sembla més fàcil”.

PUNTERIA.

“El nostre davanter que ha jugat tots els partits és el que més ha rematat (RDT) això vol dir que fem ocasions i tenim jugadors de molt nivell.

COMBINACIÓ EUROPA I LLIGA DEL BETIS.

“Venen de jugar un partit ahir, però el Betis té una plantilla per fer dos equips. Hi ha jugadors que van jugar ahir que no ho faran diumenge.

POTENCIAL DEL RIVAL.

“Té jugadors de nivell que són importants.

LOREN MORÓN.

“En el seu debut amb el Betis va fer dos gols, és una bona dada. Esperem que els faci i que guanyem si li toca jugar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)