Girona

Un altre comiat d’un capità

Amb homenatge. Onze mesos després de l’adeu de Granell, Aday Benítez rebrà avui el reconeixement de l’afició de Montilivi

Àlex Granell es va acomiadar fa onze mesos, amb un acte molt lluït amb família, amics i companys a la gespa de Montilivi, i va cedir la capitania a Aday Benítez. Avui serà el de Sentmenat qui tanqui de manera definitiva l’etapa al club que més l’ha marcat. Després de set temporades, i amb un serial embolicat i estrany com a colofó, Aday s’acomiadarà també a l’estadi, però aquesta vegada amb partit i públic. Els aficionats podran reconèixer el compromís del vallesà instants abans del duel contra el Valladolid.

Aday és lliure des del 30 de juny, en què se li va acabar el contracte, però ha estat més de dos mesos esperant els moviments del club, que d’entrada comptava fer-li lloc a la plantilla però que finalment, i després d’un llarg període d’incertesa, s’ha fet enrere. El jugador, que com a agent lliure des del juny pot fitxar per qualsevol equip, se’n va després d’haver defensat la samarreta blanc-i-vermella durant 199 partits, superat només en la LFP per Àlex Granell, Migue i Pere Pons. Amb caràcter i amor propi, ha tingut moltes funcions al camp –sobretot al carril, però també d’extrem i lateral– i al vestidor.

Després de set temporades, i amb 33 anys, se li ha tancat la porta de Montilivi. De moment, avui l’afició li podrà reconèixer el seu compromís.

DE BLANC-I-VERMELL

199
partits
ha acumulat Aday en set cursos, quart en la LFP després de Granell, Migue i Pere Pons.

AMB SUSPENS

Lliure des del juny, Aday ha estat més de dos mesos pendent de si el club li feia lloc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)