Espanyol

El triomf no s’ha d’ajornar

Espanyol. Els blanc-i-blaus busquen la primera victòria del curs al Benito Villamarín per convertir les bones sensacions de joc en resultats fefaents

L’Espanyol visita el Benito Villamarín amb ganes de sumar la primera victòria del curs. Una necessitat vital, per calmar cert nerviosisme emergent de l’entorn, i el més important: convertir les bones sensacions d’aquest inici de curs en una victòria tangible. “Estem rabiosos i enfadats per no haver guanyat. Això et genera malestar. Voldríem tenir 12 punts i no dos com tenim ara”, deia el tècnic blanc-i-blau, Vicente Moreno. Un entrenador que apel·la a la tranquil·litat: “Cal mantenir-se tranquils i estables. No cal posar-se nerviosos.” Una actitud flegmàtica que li va funcionar el curs anterior i que continua aplicant amb diligència aquesta temporada. Tot i això, el tècnic i els futbolistes són conscients que el pes de les sensacions cada vegada tindrà un recorregut més prim. “No mirem la classificació”, deia el de Massanassa per si el grup estava preocupat per només sumar dos punts en quatre jornades.

Ara la pròxima estació és el Benito Villamarín. Els conjunts de Pellegrini acostumen a ser equips alegres i profunds, però amb certa debilitat quan toca defensar-se. El partit de l’Europa League de dijous contra el Celtic de Glasgow va ser un paradigma de les dues cares del conjunt andalús. Capacitat per anar perdent per 0-2 en la primera mitja hora i capgirar el partit i acabar golejant el rival amb 4 gols. “Quan juga el Betis sempre són partits oberts, atractius. Però cal anar amb compte. És un equip molt fi en la definició, com es va veure l’altre dia”, advertia Vicente Moreno, que només espera que el seu equip mostri la seva millor versió per sumar els tres punts. “Hem de millorar en atac i, per guanyar, sabem que hem de fer un gol més que el rival”, insistia el de Massanassa, que no creu que es trobi un equip fatigat per jugar a Europa dijous. “El Betis té una plantilla per fer dos equips, no l’afectarà.”

1 Partits guanyats 0

2 Partits empatats 2

1 Partits perduts 2

4 Gols a favor 1

4 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

Quan juga el Betis sempre són partits oberts, atractius. Però cal anar amb compte. És un equip molt fi en la definició
Al Betis no l’afectarà jugar l’Europa League, té una plantilla per fer dos equips
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)