Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem notat rigidesa per la necessitat de vèncer”

Tot i veure el partit des d’una cabina de premsa per culpa de l’expulsió de què va ser objecte a La Rosaleda, Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació per valorar la victòria per la mínima del seu equip contra el Valladolid: “Ha estat una victòria molt important. Després de tres derrotes es notava la tensió d’haver de sumar els tres punts. El Valladolid és un equip de primera competint a segona, però teníem la necessitat de fer un partit seriós i de no perdre el control. Sense mostrar la nostra millor versió, hem sabut competir i agafar-nos a la situació, i això ens ha d’impulsar cap endavant”, deia el tècnic madrileny, que afegia: “Des de la graderia no es veu la intensitat del joc, però sí moltes altres coses. Hem competit de manera genial, era un partit complicat, i hi havia pressió i rigidesa en l’ambient i en els jugadors, potser dels que més, però no hem concedit ocasions de gol. Els tres punts eren el més important i ens hem buidat per aconseguir-los.”

L’emprenyada de Nahuel

Una de les jugades clau del matx ha estat la substitució de l’argentí per Stuani, just en el moment en què s’havia de llançar el penal. El tècnic ha vist la situació així: “M’ha atrapat lluny tot. Havíem de fer els dos canvis però no hem tingut temps abans, i la situació ha anat així. Ho volíem aturar, però no hem tingut temps. Està enfadat perquè no han sortit les coses, però ha fet bona feina des de la pressió i li ho hem agraït. Ha de seguir així”, explicava Míchel, que insistia que la imatge de l’equip estava condicionada per l’obligatorietat del resultat: “Tot era un tema de rigidesa i no tenim la sensació que no hem de créixer, tant en defensa com en atac. Com millor ataquem és com millor defensem.”

“Soc l’únic responsable”

José Rojo Pacheta, el tècnic del Valladolid, també va valorar la derrota del seu equip, la tercera consecutiva: “La primera part ha estat igualada, amb moments per a tots dos equips. En la segona, quan millor estàvem, hem comès una errada que ens ha costat el partit. Al final els hem tancat però no hem pogut generar l’ocasió clara per guanyar. Encadenem tres derrotes, però tranquil·litat. Hem de buscar solucions i remar tots junts. Es perden molts partits al llarg de l’any i jo en soc l’únic responsable”, va analitzar.

EN EL PROCÉS

“Els tres punts eren el més important i ens hem buidat per aconseguir-los”

EL PENAL

“Havíem de fer els canvis abans, però m’ha agafat lluny i no ho hem pogut aturar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)