Espanyol

Miracle de l’Espanyol davant el Betis (2-2)

1a Divisió. Els catalans han empatat en l’últim minut del temps afegit, amb un gol de Cabrera, en un partit boig i de taquicàrdia al Villamarín

Betis 2 Espanyol 2

BETIS:Bravo; Bellerín, Pezzela, Víctor Ruiz (Edgar, 6’), Alex Moreno; Carvalho (Guardado, 70’), Guido Rodríguez; Rodri (Camarasa, 65’), Fekir, Canales (Juanmi, 66’); William José (Borja Iglesias, 69’)..ESPANYOL:Diego López, Óscar Gil (Wu Lei, 61’), Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa; Aleix Vidal (Nico Melamed, 81’), Morlanes (Keidi Bare, 46’), Darder, Melendo (Loren Morón, 46’); Embarba, RDT (Dimata, 90’ + 1’).GOLS:0-1 (16’) Aleix Vidal; 1-1 (41’) William Jose; 2-1 (45+4’) Fekir; 2-2 (90+8’) Cabrera.ÀRBITRE:Soto Grado (Rioja) T.G.: Edgar (9’); Morlanes (37’); Adrià Pedrosa (74’); Aleix Vidal (75’); Guardado (87’); RDT (90’); i T.V.: Pezzella (78’) .PÚBLIC:Benito Villamarin. 5a jornada del campionat de lliga.

L’Espanyol ha arribat al Benito Villamarín amb ganes de reivindicar-se i de transformar les bones sensacions en resultats. Els catalans s’ha quedat a mig camí. Han salvat un punt de miracle, en l’últim minut del temps de descompte, gràcies a un gol de Cabrera. El partit ha estat una bogeria passant per moments on l’Espanyol ha pogut fer seu el duel i després l’allau de joc local que no s’ha concretat en més gols.

Els blanc-i-blaus han començat el partit adormits i una errada d’Óscar Gil per poc costa el primer gol. Rodri ha xutat el pal. Després d’un inici gris, l’Espanyol ha viscut el seus millors minuts coronats amb un gol d’Aleix Vidal després d’una bona maniobra de Raúl De Tomés prèvia pilota filtrada de Manu Morlanes. Vicente Moreno ha repetit el mateix onze titular de l’última jornada amb l’únic canvi de l’entrada de Sergi Gómez per Calero.

El partit ha estat un autèntic correfoc on l’Espanyol ha tingut una gran ocasió per fer el 0-2 però el xut del madrileny ha anat molt desviat. La següent jugada ha arribat l’empat del conjunt local. Deliciosa assistència en profunditat de Canales i William José no ha fallat en el mà a mà. En el temps de descompte de la primera part, els locals han fet el segon. Bellerín lluita una pilota amb dos jugadors de l’Espanyol i, contra pronòstic, s’ha emportat l’esfèric per assistir a Fekir que ha signat la remuntada.

El Betis no ha baixat el pistó i ha continuat amb la mateixa cadència de joc i torturant l’Espanyol de manera constant. El monòleg era absolut dels andalusos que han gaudit de diverses ocasions per tancar el partit. De fet, Diego López ha posat una mà providencial en un xut de Fekir. El partit s’ha convertit en un carrusel boig d’emocions. L’Espanyol ha aguantat l’allau de joc local i s’ha mantingut viu en el partit. Una entrada a destemps de Pezzela sobre Aleix Vidal era revisada pel VAR i Soto Grado ha decretat l’expulsió del central. Vida extra per un Espanyol que ha buscat l’empat després de tocar la sentència de mort minuts abans. I ho ha trobat en un gol de Cabrera després de múltiples refusos dins de l’àrea. Un gol miraculós que dona alegria emocional a un equip que, tot i això, segueix sense guanyar. De moment tres empats i dues derrotes en aquest inici de lliga. Avui ha marxat del Villamarín amb un mig somriure però conscient que li cal molt més per ser més fiable.