Espanyol

Cabrera: “Hem anat a la desesperada i he caçat un gol”

Vestidors. “Ha estat un partit molt estrany, de carambola, però A vegades el futbol et dona i d’altres vegades t’ho treu”

Leandro Cabrera s’ha convertit en el gran protagonista de l’Espanyol. El central ha aconseguit un gol agònic en el minut 97’ per sumar un punt d’or en un partit erràtic de l’Espanyol. “Ha estat un partit molt estrany. Tenim la sensació que és un partit de carambola, però no hem perdut la cara al partit. A vegades el futbol et dona i d’altres vegades t’ho treu. Cal valorar el punt però hem pogut guanyar”, ha dit el central. “Hem fet un treball molt bo de cap. En el tram en què hem fallat el segon gol i després la caiguda del final i l’inici de la segona part. Hem donat la cara davant un gran rival i hem aprofitar les circumstàncies de jugar amb un home menys”, ha insistit el central.“Hem anat a la desesperada i he caçat un gol”, ha dit de manera gràfica. Tot i això, també s’ha mostrat critic amb el joc de l’equip. “Fem moltes coses molt bones, però encara no ens arriba per les victòries. Cal seguir treballant i reconeixent els errors. Les victòries venen gràcies al treball no la sort”.

William José.

Per la seva banda, William José tenia una visió totalment diferent de la pel·lícula del partit. “Hem creat moltes ocasions de gol, però hem fallat molt, hem perdonat. El futbol és ficar gols, això ens ha fallat. Creem moltes ocasions però també patim més. No hem matat el partit”, ha dit el davanter del Betis que avui s’ha estrenat com a golejador amb el conjunt andalús fent el gol de l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)