Espanyol

Vicente Moreno: “Volem guanyar i necessitem guanyar”

La prèvia. “Veig els jugadors i és gent implicada i vaig a la fi del món amb ells. Estic convençut que tindrem resultats positius”, ha pronosticat

Vicente Moreno ha comparegut aquesta tarda per valorar el duel de demà contra l’Alavés. El conjunt basc és cuer i l’Espanyol necessita una victòria després de sumar cinc jornades sense guanyar cap partit tot i sumar tres empats, l’últim, agònic, davant el Betis. L’enfrontament sembla una final anticipada, com a mínim, per apaivagar els ànims de l’entorn abans de jugar contra el Sevilla i rebre el Madrid. El tècnic ha esborrat aquesta sensació tot i reconèixer la necessitat de sumar un triomf. “Volem guanyar i necessitem guanyar. No mirem el calendari i que ells estiguin en una situació pitjor o millor m’és igual. Ara estem parlant d’una diferència molt poca de un, dos o tres punts. Les coses, moltes vegades, es defineixen per detalls. Hi ha molta igualtat a primera. L’Alavés és un equip perillós, independentment, de la situació on està. També té un gran entrenador que conec molt bé”

Aleix Vidal: “Està amb 15 punts de sutura, ara hem d’entrenar i té un trau gros. No és aconsellable que jugui demà. Ell voldrà entrenar, però no ho veig fàcil que entreni i que jugui demà, però és un jugador valent”

BETIS.

“No estem contents, volíem la victòria. No va ser el nostre millor partit en general, però en l’última mitja hora vam provocar que passes l’empat”.

SENSACIONS.

“L’altre dia, davant l’Atlético, no estàvem contents i en el camp del Betis, tampoc, perquè volíem sumar de tres. Contra l’Atlético vam fer un gran partit i contra el Betis, som els mateixos. Hem de treure rendiment als bons moments. Tot es pot veure des de la perspectiva positiva o negativa. Vam fer dos gols i en la part final van intentar buscar el triomf. Veig els jugadors i és gent implicada i vaig a la fi del món amb ells. Estic convençut que tindrem resultats positius”.

SENSE CAP TRIOMF.

A tots ens costa guanyar moltíssim i cal pensar en el partit de demà i no ser un dels set vuit equips que no han guanyat encara”.

ALAVÉS I CANVIS TÀCTICS.

“No sé què farà, puc intuir-les. Tenen variants”.

LESIONATS.

“David podrà fer alguna cosa i podria entrar a la convocatòria, Calero està igual. Ell (David) seria l’únic que es pot sumar al partit de demà”

PSICOLOGIA.

“El cap és una cosa vital i molt important i tenim jugadors molt forts en l’àmbit mental i estan preparats. Són gent molt forta.

ROTACIONS.

“No entenc de rotacions, faig sempre el millor equip per tenir opcions de guanyar sempre. És veritat que cal tenir en compte les molèsties dels jugadors o com es troben. No miro si en tres partits tenim un altre partit. Demà és el partit més important.

INICI FORT.

En tots els partits hem de començar forts, els partits no per començar forts es defineixen. Sempre volem començar forts i acabar forts.

ADAPTACIÓ A PRIMERA.

“Encara és aviat per fer balanç, però hem de tenir més minuts de qualitat i allargar el bon rendiment que hem mostrat en certs partits”.

INICI SEGONA I INICI PRIMERA.

“Les comparatives s’ha de fer en els mateixos contextos. Si, tinguéssim les estadístiques de l’any passat, estaríem els primers a la classificació”.

RESPONSABILITAT.

“Tot el que no passi en un terreny de joc és responsabilitat de l’entrenador, però hem tingut opcions de marcar en tots els partits. Per exemple, davant l’Atlético no recordo un partit que li hagin generat tantes ocasions de gol”.

Calleja: “Soc el responsable absolut”

L’Alavés viu un moment complicat: 4 jornades i cap triomf. I això s’ha notat en la roda de premsa del tècnic, Javi Calleja.“Em responsable absolut de tot” i espera que el seu equip canviï en el partit davant l’Espanyol. “L’equip està amb ganes de canviar la dinàmica. Hem parlat dins del vestidor i hem notat una reacció important”, ha dit el madrileny. “Hem de saber que ens queden 102 punts per disputar, cal mirar cap endavant sabent i sent conscients que no hem fet les coses bé, però que guanyant a l’Espanyol aconseguim els mateixos punts que porten ells i les coses es veuran de manera diferent”, ha explicat el tècnic. ha atribuit gran part de la situació de l’equip al bloqueig mental dels seus jugadors. “Hi ha moltes barreres al cap dels jugadors que porten temps perquè s’ha anat sofrint molt durant les passades temporades i a pesar que l’any passat vam aconseguir l’objectiu, hi ha una base de l’equip que ha anat vivint tot això durant temps anteriors i potser el no haver enganxat bons resultats els fa centrar-se més en el passat que a mirar cap endavant”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)