Espanyol

Vicente Moreno: “No hem aconseguit res”

Els vestidors. “La victòria és important, però més enllà d’això, s’ha vist com l’equip ha lluitat fins al final amb un marcador ajustat” ha dit el tècnic blanc-i-blau

Vicente Moreno ha valorat la victòria d’avui, la primera de la temporada, davant l’Alavés. “Ha estat un partit que ha costat però ens han anul·lat dos gols que són fora de joc. Després una ocasió de Wu per acabar el partit. Però el partit que teníem al davant es jugava molt. Quan tens un marcador molt curt doncs l’equip encara empenta”. En aquest sentit el tècnic ha reconegut que el joc no ha estat del tot fluid. “Hi ha dies que podem merèixer menys o més, però en el comput global crec que ens falten punts i tot s’ha de dir”. El tècnic ha mostrat la seva satisfacció pels seus jugadors. “Els he vist contents perquè ho han lluitat i ho han merescut. Ho veníem buscant i no ho havíem trobat. Em quedo que, més enllà d’això, s’ha vist com l’equip ha lluitat fins al final en un marcador ajustat”. El preparador també ha parlat dels nervis de l’afició en algun moment del partit com en el canvi de RDT. “Ara el futbol va molt ràpid, tots volen guanyar i avui no s’ha decidit absolutament res. No hem aconseguit res. I si no teníem els tres punts, tampoc era res definitiu. L’afició pot dir el que pensi però jo prenc decisions per guanyar el partit i així ha estat. Jo tinc informació dels jugadors i de la seva fatiga i jo prenc les decisions. La victòria és molt important però hi ha moltes més coses. Hem sabut patir”, ha argumentat tot deixant entreveure que el seu equip s’ha tret un pes de sobre guanyant avui al cuer de primera, l’Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)