Girona

L’últim, de bon record

Precedents. El Girona va guanyar el curs passat al Carlos Tartiere (0-1), en la que va ser la segona victòria de la sèrie de set consecutives que va portar l’equip fins al ‘play-off’ d’ascens

El Girona intentarà repetir el triomf que va aconseguir en l’últim precedent al nou Carlos Tartiere. Llavors dirigits per Francisco, els gironins van vèncer els asturians per 0-1 gràcies a una diana de Yoel Bárcenas, precisament exjugador de l’Oviedo. En l’era moderna, amb els dos equips a LaLiga, els blanc-i-vermells han visitat en tres ocasions més l’imponent estadi construït l’any 2000. En la primera ocasió que trepitjaven la nova casa del rival, el curs 2015/16, els de Pablo Machín van vèncer 1-2 amb remuntada gràcies als gols de Granell i Mata. En els precedents de la temporada 2016/17, la de l’ascens a primera dels gironins, i la 2019/20, amb l’equip de nou a plata, derrotes per 2-0 i 4-2 respectivament –aquesta última ensopegada va costar el càrrec a Juan Carlos Unzué.

En l’antic Carlos Tartiere, en la dècada dels 50, el Girona va perdre 4-1 (50/51), 4-2 (56/57) i 3-0 (57/58) i va convertir l’Oviedo en un dels botxins predilectes dels blanc-i-vermells, que, això sí, a Montilivi no han perdut mai contra els asturians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)