Girona

Míchel: “Necessitem guanyar a fora per no afrontar els partits amb dubtes”

El tècnic del Girona ha analitzat el partit de diumenge contra l’Oviedo (18.15h) en roda de premsa

El Girona visita diumenge el camp de l’Oviedo (18.15h) després de guanyar en l’última jornada al Valladolid, cosa que fa créixer l’optimisme del tècnic Míchel Sánchez, que aquest migdia ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia, en què ha confirmat que les úniques baixes seran les de Juncà i Pablo Moreno.

La setmana després de la victòria

“Tots necessitàvem aquesta victòria, que ens dona confiança i tranquil·litat i ens ratifica en el treball que estem fent. Ha estat una molt bona setmana d’entrenaments, més o menys com les altres però teníem la sensació que ens faltava plasmar-ho al camp”.

Pendent de millorar

“Contra el Valladolid vam ser un equip que vam estar molt més junt en el sistema defensiu. En atac el posicionament va ser bo però el ritme de joc no i això ens va portar a no tenir continuïtat i no generar totes les ocasions que volíem. Espero que la victòria ens doni aquest extra de lleugeresa en el joc; que doni confiança als jugadors per marcar el ritme que necessitem”.

L’hora de guanyar a fora

“Tenim la necessitat de guanyar a domicili. No hem puntuat en les dues sortides que hem fet i ho necessitem per no anar a cada partit a fora amb dubtes.”

L’estil o el resultat

“El més important és guanyar. Però això només un cop acabi el partit. Durant els noranta minuts el més important és fer un pas més en el que volem ser. No estem tan a prop del que volem ser com m’agradaria però no estem lluny. Les dues coses al final van de la ma perquè si encadenes derrotes, com ens va passar, costa més de mantenir la línia. Estic segur que arribarem on volem arribar i també volem guanyar. Crec que no són dues coses incompatibles.”

El rival

“La clau està en que si volem dominar el joc i tenir la pilota hem de ser capaços de superar la seva pressió. És un equip que treballa molt bé i amb molta intensitat aquest aspecte, així que hem de mantenir un ritme de joc alt. Si superem la pressió després hem de dominar en camp rival. És un partit que suposa un repte important pel que vull que sigui el meu equip, perquè hem d’evitar les pèrdues, i és que són un molt bon equip en la transició i tenen dos davanters que guanyen molts duels. Si es pot tapar això amb tres centrals? Sí, és una opció, però també posar més gent al mig del camp i dominar el partit al seu camp.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)