Girona

JOAN FEMENÍAS

PORTER DE L’OVIEDO

“Els detalls poden marcar la diferència”

“Serà un partit igualat que segurament es definirà pels detalls”

“El Girona té una idea de joc clara i segur que acabarà lluitant a dalt”

Amb Álex Baena vam coincidir al Vila-real B quan ell era juvenil. Té les qualitats per convertir-se en un grandíssim jugador

Joan Femenías (19/8/1996, Manacor) defensarà demà la porteria de l’Oviedo amb l’objectiu de frenar un Girona que el curs passat va guanyar els dos duels directes per la mínima.

Passen un bon moment de resultats, com ho viu l’equip?
Estem contents, però ho vivim amb els peus a terra perquè sabem que ens espera un camí molt llarg i que tot just acaba de començar. Estem construint la base del que volem ser com a equip i si això ho fem aconseguint resultats positius millor perquè ens reforcen la idea amb què estem jugant.
L’Oviedo ha passat anys difícils. Tenen la sensació que aquest és el seu any?
Quan vens aquí i representes un club amb la història i l’afició que té, ja tens clar que les expectatives són altes. Els que estem en el dia a dia només ens podem centrar a donar-ho tot en cada partit i que l’afició se senti identificada amb aquest equip. Tant de bo sigui un any en què puguem gaudir molt tots i ens surtin les coses bé. De moment l’únic objectiu que podem marcar-nos és el de sumar els tres punts contra el Girona.
Què li ha semblat l’inici de temporada del Girona?
M’agrada veure molt futbol i el Girona és un dels equips que més segueixo. Tenen set punts, dos menys que nosaltres, i potser les sensacions per a l’afició i l’opinió pública no són bones, però per mi han competit molt bé tots els partits. Els dies que no han sumat en general han tingut ocasions per aconseguir un resultat millor. És un equip que sempre és allà, en la lluita per les posicions de dalt, i segur que hi tornarà a ser perquè tenen jugadors de talent. Se’ls veu que tenen una idea de joc clara i amb els jugadors que tenen segur que aniran creixent.
Quin partit espera viure?
Espero un partit complicat que afrontem amb la il·lusió de guanyar per fer-nos forts a casa i amb l’espina del curs passat, perquè ens van guanyar els dos partits. Serà un duel igualat que es pot definir per detalls. Al final en el futbol tot el que sigui la concentració, les jugades d’estratègia i la determinació a les àrees pot marcar la diferència.
Stuani podria tornar a la titularitat. A un porter, l’uruguaià l’intimida igual que fa dos o tres anys?
És un jugador molt decisiu per a qualsevol equip de la lliga i al Girona fa anys que marca molts gols i s’ha de tenir en compte. Hem d’estar molt concentrats i que pràcticament no tingui ocasions perquè no necessita gaire cosa per acabar marcant.
Al Vila-real B va coincidir amb Baena. Què li sembla la seva estrena a segona divisió A?
Era juvenil i venia a entrenar-se, i fins i tot va debutar. Me n’alegro molt, de la seva progressió, perquè és molt treballador i té un talent que no tenen gaires jugadors per marcar la diferència. S’està fent un lloc al futbol professional i té les qualitats per ser un grandíssim jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)