Espanyol

Desacomplexats a Sevilla

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen donar la sorpresa al Pizjuán amb la tranquil·litat que els dona el triomf de la darrera jornada contra l’Alavés

L’Espanyol és un equip que continua buscant el seu lloc en el retorn a primera divisió. Hi ha dies que fa un futbol lluminós i elegant que convida a l’optimisme. Les mostres més fefaents es van veure contra el Vila-real i l’Atlético. I després té un futbol més apagat i gris, com el que va mostrar contra l’Alavés. Quin Espanyol veurem avui a Sevilla? Aquesta és la gran pregunta, però vist el ritme inicial que han mostrat els catalans, tot fa pensar que serà un duel en què donaran la cara. De fet, els blanc-i-blaus són més fiables en el joc quan tenen un rival de dimensions superiors. El Sevilla n’és un. Els andalusos són un dels quatre millors equips de la competició, un equip instal·lat en dinàmica de Champions, i serà un examen de nivell per veure la qualitat competitiva dels homes de Vicente Moreno.

El tècnic de Massanassa tornarà a apostar per un equip semblant al que va guanyar dimecres contra l’Alavés. En el primer triomf de la temporada és on es fonamenta l’optimisme blanc-i-blau per donar la sorpresa al Sánchez Pizjuán. El conjunt català es va treure un pes de sobre guanyant el cuer just abans de visitar el Sevilla i rebre el Madrid, la pròxima jornada. I aquesta tranquil·litat, en la gestió de les emocions, ha de ser un punt de partida per sortir sense complexos en un estadi tradicionalment hostil quant a resultats. “Les estadístiques del Sevilla donen una idea del seu nivell, però hi són per trencar-les. Hi anem amb ganes de guanyar, i aquest és l’únic pensament. Tot el que no sigui guanyar no ens tranquil·litza, independentment del nivell del rival. Per no estar fotuts, el millor és tornar amb els tres punts, serem més feliços”, explicava el tècnic blanc-i-blau, que sap el nivell del seu adversari. “El Sevilla té plantilla per fer tres equips. Té plantilla i un cos tècnic espectacular; sempre gaudeixes quan el veus jugar. És un equip important de primera, però no podem pensar en això. Pensem a fer un bon partit, a estar fins, donar el millor, perquè això ens donarà possibilitats de guanyar. Anem a una plaça difícil contra un gran equip però nosaltres també tenim bons jugadors”, afirma un Vicente Moreno que ha recuperat Aleix Vidal després de rebre 15 punts de sutura al turmell per l’entrada que va rebre en el partit contra el Betis. “Té la ferida i el risc d’infectar-se. Però per molt que el metge el vol parar ell tira cap endavant”, va insistir el tècnic.

El preparador del Sevilla, Julen Lopetegui, sap que no es pot confiar: “Serà un partit complicat. L’Espanyol és un equip que té un bon tracte de pilota, és un equip competitiu i que té grans individualitats, com De Tomás, un excel·lent davanter, Wu Lei, Dimata, Loren i dos laterals molt ofensius. Tenen una plantilla interessant de molt nivell.”

3 Partits guanyats 1

2 Partits empatats 3

0 Partits perduts 2

8 Gols a favor 4

2 Gols en contra 5

LA PRÈVIA

Tot el que no sigui guanyar no ens tranquil·litza, independentment del nivell del rival
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’eSPANYOL
Serà un partit complicat. L’Espanyol és un equip competitiu i té una plantilla de nivell
Julen Lopetegui
ENTRENADOR DEL SEVILLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)