Girona

Míchel Sánchez

Tècnic del Girona

“Estic molt disgustat”

Míchel Sánchez va acabar el partit decebut, desencantat, fins i tot un punt enfadat. L’entrenador del Girona, que sancionat va veure a la graderia del Carlos Tartiere l’actuació del conjunt que orienta, es va presentar a la sala de premsa de l’estadi molt seriós. “Estic disgustat amb el partit”, va reconèixer només de començar. “Hem tingut un control del joc irreal. Sobretot a la primera part, hem tingut la possessió però sense profunditat i en qualsevol situació de pèrdua el rival ens ha generat perill”, va assenyalar. “Ells tenen la fortalesa de robar i sortir i preteníem que no ho poguessin fer, tenint nosaltres control de joc i finalitzant jugades. Però només hem tingut control de joc, sense finalitzar”, va dir. “A la segona part, ens han generat menys perill, però no hem tingut ni profunditat ni intensitat als últims metres. Sense xutar a porteria és molt difícil guanyar”, va manifestar.

El tècnic va ser crític amb els futbolistes d’atac de l’equip, a qui reclama més aportació. “Borja ha d’aparèixer molt més, Baena ha d’aparèixer molt més, Valery ha d’aparèixer molt més, Bustos ha d’aparèixer molt més, Samu ha d’aparèixer molt més, Óscar, Darío..., no en fem prou amb el que fan”, va explicar Michel, que demana més als seus jugadors, un cop la pilota arriba a prop de l’àrea rival. “Hem de tenir aquest compromís d’anar-hi, portar la pilota a zona 3 i buscar determinació, velocitat i agressivitat”, va insistir. “La sensació que tinc és que és molt difícil que avui puguem fer un gol. Ara mateix no ens dona per fer una ocasió clara de gol”, va seguir l’entrenador. “Els nostres centrals sí que tenen feina.., per Obeng, per Borja Bastón, per Borja Sánchez, per Viti, perquè hi van. I nosaltres hem de fer un pas endavant. No m’ha agradat gens el partit”, va concloure.

“No l’hem encertat”

El tècnic rival, Cuco Ziganda, va valorar el partit: “En el primer temps, hem estat bastant bé. Hem tingut el partit on volíem i hauríem pogut fer algun gol. Al segon, ens ha costat més. No l’hem encertat quan les hem tingut.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)