Espanyol

Keidi Bare: “Em quedo amb la sensació que l’equip ha competit en cada partit”

  • VÍDEO: Les decleracions de Keidi Bare
  • Keidi Bare, disputant la pilota amb Joselu en el partit contra l’Alavés EFE.

Després de la derrota de dissabte contra el Sevilla (2-0) el migcampista albanès de l’Espanyol Keidi Bare ha atès aquest migdia els mitjans del club després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’inici de lliga

“Estem treballant per crèixer en el dia a dia amb la màxima ambició. Fins ara hem tingut partits complicats i hem estat capaços de plantar cara a tots els rivals, així que esperem seguir en la mateixa línia i si podem, millorar-la.”

Els resultats

“Hem tingut poc premi pels partits que hem fet, però el futbol ja té aquestes coses. A vegades jugues bé i perds i altres dies guanyes jugant malament. Personalment em quedo amb la sensació que l’equip ha competit en cada partit, sortint a sumar els tres punts encara que només ho haguem aconseguit un dia. Esperem seguir creixent com equip.”

El Madrid

“Els partits jugats fins ara ja són el passat i ens hem de centrar en entrenar bé per crèixer. Ara ens toca el Madrid i hem d’anar a fer les coses bé i amb ambició, i després ja veurem què passa. Per nosaltres tots els partits són iguals i ens és igual qui tinguem davant. Volem guanyar el partit i no tenim por de ningú. No hem de vigilar més perquè sigui el Madrid, sinó que hem d’anar a fer el nostre partit amb la màxima ambició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)