Espanyol

Pedrosa: “Hem de seguir treballant i amb la mateixa dinàmica”

El lateral esquerre ha parlat en roda de premsa

Adri Pedrosa ha parlat avui en roda de premsa. Les seves declaracions:

Aspiracions de l’equip

“No sempre se li guanya al Madrid, és un equip molt complicat. Però no només per la victòria al Madrid sinó pel treball que venim fent, d’entrenar al màxim i de competir en els partits és el què ens farà seguir en aquest ritme”.

Contracte fins 2023. Contactes per renovar?

“ No. Jo només em dedico a jugar i això son coses del meu representant amb el club i aquí no m’hi fico”.

Sensacions personals

“Vaig començar molt bé. Vaig tenir la mala sort de la caiguda amb la mà que em van haver d’operar, però hi va haver l’aturada pel mig i em vaig poder recuperar i ara em trobo bé. Penso que l’altre dia vaig fer un bon partit i ara haig de seguir en aquesta línia i donar suport a l’equip”.

Un dels partits més complets dels últims temps de l’Espanyol?

“Salta més a la vista perquè és el Madrid, però portem temps jugant bé, disputant-los tots i intentant-los guanyar”.

El calendari més assequible ara?

“Son equips molt guerrers que ho donen tot a cada minut. Guanyar el Madrid ens pot donar un plus però no vol dir res. Hem de seguir treballant i amb la mateixa dinàmica. Ja coneixem el mister de l’any passat i tenim tots els conceptes clars i els hem d’anar traient a cada partit”.

Millora personal?

“Sempre se m’ha caracteritzat una mica més per a l’atac i amb aquest mister el primer que hem treballat, encara que la gent pensi que va ser en defensa, el primer que vam treballar va ser en atac, que cada vegada que controlés anés cap amunt perquè amb la velocitat que tinc haig de trencar línies. Potser sí que haig de posar una mica d’èmfasi a la fase defensiva però jo crec que en els anys que porto aquí, tan a primera com a segona estic millorant molt i soc jove i tinc molt de marge de millora”.

La confiança de Vicente Moreno

“Al mister li agraeixo aquesta confiança que ha tingut en mi des del principi. Crec també que quan jugues és perquè ho treballes i a cada entrenament t’ho guanyes, però sí que és veritat que aquesta confiança que m’ha donat m’ha servit per estar millor i per ajudar a l’equip”.

L’ambient en la victòria contra el Madrid

“La veritat és que va ser espectacular. Des del principi, l’afició ens esperava i amb els crits que van fer i els càntics, ens teniem super endollats. Amb el primer gol ja se’ns van pujar a l’esquena i amb el segon ens van reforçar encara més. I després quan ens van fer el 2-1, que va ser un moment complicat, que potser anímicament podíem baixar, ells van estar allà amb nosaltres lluitant fins al final i ens va ajudar moltíssim”.

Tema psicològic i mental. Ho treballa?

“Porto temps treballant aquest tema perquè això no és jugar a casa teva o a les categories inferiors. Aquí tot té molta més repercussió i hi ha coses a fora que, vulguis o no, et poden afectar perquè bàsicament ningú t’ha ensenyat a controlar-ho. Jo porto uns anys controlant aquests temes per millorar mentalment i per millorar el meu rendiment al camp”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)