Espanyol

El moment i el marge de millora d’Adri Pedrosa

Espanyol. Consolidat al lateral esquerre, el jugador de 23 anys no es veu encara sostre

Adri Pedrosa és ja indiscutible al lateral esquerre de l’Espanyol. Promocionat des del filial fa quatre campanyes, quan tenia 20 anys, no va ser fins a l’aterratge, el curs passat, de Vicente Moreno a la banqueta que el barceloní va començar a gaudir de continuïtat. “Al mister li agraeixo aquesta confiança que ha tingut en mi des del principi”, va explicar el futbolista, ara amb 23 anys, ahir a la sala de premsa. “Crec també que quan jugues és perquè ho treballes i a cada entrenament t’ho guanyes, però sí que és veritat que aquesta confiança que m’ha donat m’ha servit per estar millor i per ajudar l’equip”, va dir Pedrosa. L’incisiu lateral té un dels punts forts en la projecció ofensiva quan l’equip té la pilota, qualitat que amb Moreno ha potenciat. “Sempre se m’ha caracteritzat una mica més per a l’atac i amb el mister el primer que vam treballar –encara que la gent pensi que va ser en defensa– va ser en atac. Em va insistir que cada vegada que controlés anés cap amunt perquè amb la velocitat que tinc haig de trencar línies”, va indicar el jugador, que, no obstant això, reconeix que ha de créixer sense pilota. “Potser sí que haig de posar una mica d’èmfasi en la fase defensiva, però jo crec que aquests anys aquí, tant a primera com a segona, estic millorant molt. Soc jove i tinc molt de marge de millora”, va expressar Pedrosa, que tot i la lesió a la mà que es va fer a principi de temporada, de la qual va haver de ser intervingut, ha disputat set jornades, totes set de titular.

El 2023 acaba contracte

Un dels temes pendents amb el defensa és la renovació del seu contracte, que expira el 30 de juny del 2023. Sobre això no es va voler pronunciar. “Jo només em dedico a jugar i això són coses del meu representant amb el club. Aquí no m’hi fico”, va assegurar.

LA DADA

2023
Any
en què s’acaba el contracte d’Adri Pedrosa amb l’Espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)