Espanyol

Óscar Gil: “No ens hem de posar límit ni sostre”

El lateral dret de l’Espanyol aposta per “seguir treballant setmana a setmana”

El lateral dret de l’Espanyol, Óscar Gil, ha parlat aquest migdia en roda de premsa. Les seves declaracions:

Partit de diumenge contra el Madrid. El millor?

“Hem jugat partits molt complets. Al ser el Madrid havíem d’estar molt concentrats, però ja havíem fet partits molt bons i aquest va ser un més”.

Moment personal

“Em trobo bastant bé. No vaig tenir masses vacances, però després hi va haver una aturada en què vaig descansar una setmana i em va anar molt bé. Ara em trobo molt bé, estic participant i em veig jugant fins que m’ho digui el mister”.

Any de debut a primera

“Son categories diferents. A primera el ritme és molt més ràpid, no et pots despistar ni un segon i hi ha molta qualitat. Tots els equips tenen un jugador que destaca a cada línia, però tampoc vull menysprear la segona perquè també és una categoria molt complicada”.

El límit de l’equip

“No ens hem de posar límit. Hem d’anar setmana a setmana, treballant dia a dia i millorant els aspectes que hem de millorar. Jo a aquest equip no li posaria sostre, podem plantar cara a qualsevol. Sense posar sostre estem treballant setmana a setmana i perquè no somiar”.

Cop sobre la taula diumenge

“No crec que perquè hàgim guanyat al Madrid ara hàgim de ser millors. Ni abans érem dolents ni ara som bons. Hi ha un treball, que estem fent bé i mereixem més punts dels que tenim. Contra el Madrid va ser un partit molt complet de l’equip però hem de treballar com he estat fent i contra el Cadis ho tornarem a intentar.”

Mescla amb Sergi Gómez i Aleix Vidal

“Tenir jugadors d’aquesta qualitat i aquesta trajectòria ajuda bastant, clar. M’aconsellen, m’intenten ajudar i estic molt content de poder jugar amb ells”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)