Espanyol

Una estrena contundent

Espanyol. Óscar Gil és indiscutible al lateral dret en un inici de curs en què ha debutat a primera. “El ritme és més ràpid, no et pots despistar”, diu

Aterrat a l’Espanyol el curs passat procedent de l’Elx per reforçar un equip que acabava de baixar i que volia tornar ràpid a primera, Óscar Gil és ja el titular al lateral dret del conjunt blanc-i-blau. El curs passat va combinar amb Miguelón, però en aquest, en què a més ha debutat en la màxima categoria, s’ha convertit en el propietari de la posició amb set titularitats en vuit jornades. “Em trobo molt bé, estic participant i em veig jugant fins que m’ho digui el mister”, va indicar ahir en roda de premsa el defensa, que a l’estiu va disputar els Jocs de Tòquio amb la selecció espanyola. “No vaig tenir gaires vacances, però després hi va haver una aturada en què vaig descansar una setmana i em va anar bastant bé”, va assegurar. Jugant a bon nivell, està protagonitzant una estrena contundent a primera divisió. “Són categories diferents. A primera el ritme és molt més ràpid, no et pots despistar ni un segon i hi ha molta qualitat, però tampoc vull menysprear la segona perquè també és una categoria molt complicada”, va dir el jugador de 23 anys, il·lusionat també col·lectivament. “No ens hem de posar límit. Jo a aquest equip no li posaria sostre, podem plantar cara a qualsevol. Hem d’anar setmana a setmana, treballant dia a dia i, per què no, somiar”, va indicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)