Espanyol

Trobada de Chen Yansheng amb les penyes

El president de l’Espanyol s’ha reunit amb els presidents de les penyes blanc-i-blaves en una trobada virtual

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, s’ha reunit virtualment amb una petita representació del món penyista blanc-i-blau aquest matí a les oficines del RCDE Stadium.

Juntament amb Araceli Pérez, presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, hi han assistit altres presidents: Jordi Bou, de la Penya de Roda de Ter; Jaume Lladó, de la Penya d’Argentona; Oscar Pitarch, de la Penya d’Olost; Isaura Valle, de la Penya Torredembarra; Josep Badia, de la Penya Pericos Berguedà; Pere Joan Olivella, de la Penya Pericos Sant Sadurní; Rafa Aragón, de la penya de Sant Joan Despí; Josep M. Serrat, de la penya Periquitos Riudecanyes; Silvia de la Gandara, de Runners Espanyol i vocal de la FCPE; Santi Prat, de la Penya de Breda i vocal de la FCPE; Salvador Fosas, de la Penya de Sabadell i vicepresident de la FCPE; i Anton Roig, de la Penya de Reus i vicepresident de la FCPE.

El president ha agraït el suport del món penyista blanc-i-blau en els moments més difícils del club: “Part del mèrit el té l’afició. Sense el seu suport, no hauríem pogut tornar a la Primera Divisió tan ràpid. Aquesta unió sempre l’hem tingut i el meu desig és mantenir-la. Aquesta unió és el motor del club”, ha dit. D’altra banda, ha assegurat que el club no està en venda: “Contínuament m’arriben rumors. Això és positiu, perquè vol dir que el club és atractiu i que estem fent les coses bé. Però en els sis anys que porto com a president, mai he posat en venda l’Espanyol”, ha afirmat. I ha assegurat que la seva “idea de gestió no depèn dels resultats esportius” i que ha “apostat per l’Espanyol sempre que ho ha necessitat i sempre serà així”.

Solidaritat amb Alcanar

D’altra banda, aquesta tarda el club blanc-i-blau participarà al torneig benèfic d’Alcanar per recaptar fons arran del desastre natural que es va produir per les aiguades del passat mes de setembre a la zona del Montsià.

D’aquesta manera, l’Espanyol B jugarà un partit amistós davant el CF Alcanar a les 19:30h al Mpal. de la Devesa. Una estona abans, a les 18h, l’Aleví s’enfrontarà a la UE Rapitenca i a la EF Alcanar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)