Espanyol

Puado: “Som un grup increïble”

L’atacant de l’Espanyol ha parlat del momoent de l’equip

Javi Puado ha parlat aquest migdia després de l’entrenament amb els mitjans oficials de l’Espanyol. Les seves declaracions.

Sensacions

“Molt bé. Amb els tres punts, molt contents”.

Setmana d’entrenaments

“Mantenim el ritme. Inclús l’incrementem. És una setmana per poder treballar el físic, no hem de competir. Però tampoc hi ha tanta intensitat respecte la competició”.

Bon ambient a l’equip

“És un vestidor increïble. Estem molt contents. Som un molt bon grup i això es transmet al camp. Hem fet un gran inici de lliga, es pot millorar, però mica en mica anirem creixent”.

Moment personal

“Em trobo molt bé. Després de dos mesos sense poder jugar estic content de tornar a la dinàmica de l’equip. És cert que m’ha costat, he estat temps amb molèsties però ara content d’entrar, de tenir minuts i de poder ajudar”.

RDT

“Vaig parlar amb ell. Li vaig desitjar sort. Espero que li vagi molt bé i sigui una gran experiència i que l’aprofiti. Jo he anat amb la sub-21 i em va tocar debutar amb l’absoluta i és una oportunitat i vaig poder marcar. Ho recordo amb molt d’amor i espero que a Raúl li surti igual”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)