Espanyol

Derbi de digestió llarga i feixuga

Espanyol. Rufete i el capità David López demanen més respecte per la institució per part de l’estament arbitral

Més de vint-i-quatre hores després del derbi al Camp Nou, en l’Espanyol continua el malestar per l’actuació arbitral de Del Cerro Grande, i Iglesias Villanueva des del VAR. El club blanc-i-blau entén que l’acció del penal de Cabrera a Memphis no mereixia ser castigada amb pena màxima i el director esportiu, Francisco Rufete, ha demanat en les últimes hores respecte per la institució: “L’Espanyol mereix un respecte. Els jugadors mereixen un respecte i la nostra afició mereix un respecte. És el que puc dir. És el sentiment que tenim ara mateix.” “No mereixíem aquest resultat. És una pena que en un derbi, en un partit així, no es parli de futbol i sí que s’acabi parlant d’altres coses.”

També ha mostrat la seva indignació el seu capità David López, que considera que plou sobre mullat: “Es repeteix la història. Són molts precedents ja aquí. Busquets em posa el dit a l’ull i no és penal, Xavi es desmaia amb Baena i és penal... I podria tirar enrere. La mà de Messi... Estem emprenyats perquè el nostre club, la nostra afició, mereix molt més, mereix més respecte i no ens podem quedar callats, evidentment”, ha afirmat.

L’Espanyol no guanya un partit al Camp Nou des del 2009 (1-2). Aquell dia Iván de la Peña va marcar els dos gols. Des d’aleshores, cap més alegria a l’estadi blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)