Espanyol

La fortalesa a examen

Espanyol. L’equip rep la Real, un dels equips més potents i respectats de la lliga, amb l’estímul del seu bon rendiment a l’RCDE Stadium (16.15h)

Païda la visita al Camp Nou, l’Espanyol torna aquesta tarda a l’RCDE Stadium, l’escenari que està convertint en poc menys que una fortalesa. L’equip de Vicente Moreno rep la Real Sociedad (16.15 h), un dels equips que més ha destacat, si no el que més, pel seu bon rendiment col·lectiu i que, després de tastar el lideratge, ocupa el segon lloc. Un senyor examen per al conjunt blanc-i-blau, que s’agafa al bon paper davant l’afició com a estímul per fer caure un altre rival fort.

No va caure el Barça, tot i que Vicente Moreno encara citava ahir el duel del Camp Nou: “El resultat final dictamina molt. Hem fet partits bons i resultats diferents. En l’últim partit, fent el mateix, jugant deu vegades més, potser en perdries un i en guanyaries nou. No en tinc cap dubte. Però la realitat és que vam perdre.” El Barça sempre és un rival dur, però el paper de la Real el fa tant o més exigent: “Estem parlant d’un equip, amb números i sense números, que fins fa uns dies era líder. I amb una trajectòria, ja de la temporada passada, molt bona. Està fent les coses molt bé. És un rival amb jugadors de qualitat com qualsevol equip campió, de primer nivell, però sobretot en l’aspecte col·lectiu és el que millor fa les coses. Tot el seu treball té fruits. Fan moltes coses bé. Soc admirador de la Real i del seu entrenador”, comentava el tècnic blanc-i-blau.

La Real arriba a l’RCDE Stadium amb les baixes sensibles d’Aritz Elustondo, Mikel Merino i David Silva, i només tres dies d’una derrota contra el Monaco. “Espero una Real en la línia del que fa sempre. Té jugadors de molt nivell. I si alguna cosa té aquest equip, és que en mecanismes i treball, ho fan sempre. En juguin uns o uns altres”, apuntava Vicente Moreno, que probablement perdrà dos futbolistes amb protagonisme al Camp Nou, David López i Dimata, que no es van entrenar ahir: “S’ha d’esperar a l’últim moment, però si no s’entrenen l’última dia, és difícil.” El tècnic s’ha acostumat a fer retocs sempre d’una setmana a l’altra en l’onze. “Tenim una plantilla amb molt bons jugadors i és important que tothom tingui el seu moment”, raonava. L’equip espera un bon ambient a l’RCDE Stadium, on ha fet 14 dels 17 punts que acumula.

4 Partits guanyats 8

5 Partits empatats 5

5 Partits perduts 1

14 Gols a favor 19

14 Gols en contra 10

LA PRÈVIA

La Real té jugadors com qualsevol campió i sobretot un gran treball col·lectiu. Fan les coses molt bé. Soc admirador de l’equip i del tècnic
Nosaltres també tenim jugadors de nivell i arguments, i molta il·lusió amb la nostra gent
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL

“No era normal estar 17 partits sense perdre”

X.M.

La Real arriba a l’RCDE Stadium després d’una derrota contra el Mònaco (2-1) que li compromet l’evolució a l’Europa League i que talla una sèrie de 17 partits (en totes les competicions) sense perdre, des del 4-2 al Camp Nou. “De dubte, no n’hi ha cap. El que no era normal és el que hem fet, d’estar 17 partits sense perdre, i contra aquests equips. La derrota havia d’arribar, però aquest equip no dubtarà per perdre, sinó que seguim en bona dinàmica i amb les idees molt clares”, va explicar Imanol Alguacil, que no vol posar d’excusa les baixes d’Aritz, Mikel Merino i Silva. El tècnic, però, creu que els espera un partit molt difícil contra l’Espanyol: “Són bons, però també físics i amb molt nivell. Serà un partit molt exigent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)