Espanyol

Vicente Moreno: “Els números a casa són extraordinaris”

L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha valorat la victòria contra la Real Sociedad (1-0).

La valoració

“Ha estat un partit en què hem hagut d’anar al límit, perquè el rival és molt potent. No perdia en la lliga des de la primera jornada. Aquesta és la dificultat. Toca patir, toca anar al límit i fer tot el que demana el partit. Quan anem així, tenim les nostres possibilitats, i les hem tingut. Són partits que van al límit i poden caure als dos costats. Jo diria que la victòria és justa pel treball que hem fet.”

L’aportació de segona línia

“És important. És normal que el davanter sigui qui faci els gols, però necessitem l’ajuda de la resta. Hem anat tenint possibilitats per haver fet més gols dels que hem fet, i ens ho hem d’exigir.”

La competitivitat contra rivals forts

“El resultat final pot determinar la lectura, i això és natural. Podem estar més afortunats o no, però anem al límit. I també juguem a futbol i generem. S’ha de valorar el treball dels jugadors.”

Manu Morlanes

“És un jugadoràs. Crec que ha participat en gairebé tots els partits. És molt important. Sempre que juga, deixa el nivell molt alt.”

17 punts de 24 a casa

“La clau són els nostres aficionats. Com empenyen, el sentiment que noten els jugadors. Són números extraordinaris, molt bons. Estem contents. Ara el repte és també sumar victòries a camp contrari.”

Resistir quan el dominen

“El rival ha tingut algunes ocasions, i nosaltres també. El nivell del rival t’obliga a tenir menys la pilota i defensar més temps del que ens agradaria, però crec que hem treballat bé. Defensant bé, però també generant diverses ocasions. Hem estat millor que ells a les àrees”.

RDT

“Se li dona més valor quan marca, però fa moltes altres coses. És un jugador important per nosaltres, i continuarem exigint que mantingui i superi el nivell.”

El gol anul·lat

“Fins on sé, la pilota ha tocat a l’àrbitre, i a partir d’aquí s’atura el joc. No hi ha gaire més a discutir. Em sembla que és així.”

Amb 20 punts, miren a Europa?

“No. Mirem el pròxim partit. No ens donarà possibilitats d’aconseguir res, mirar objectius d’aquests. Ara, la copa. I després, buscar tres punts més.”

La visió d’Imanol Alguacil

El tècnic de la Real no ha volgut valorar la jugada polèmica, el gol anul·lat a Isak. “No ho faré. No ho faig mai, i avui tampoc. El tema arbitral és per a altres. Si teniu l’oportunitat, pregunteu-ho a Mateu”, ha dit el tècnic, que no ha posat excuses. “No tinc res a recriminar als jugadors perquè entenc que hem estat millors, però és qüestió de tenir encert a les àrees. I en això l’Espanyol ha estat millor”. “L’equip fa moltes coses bé, però si no remates és més complicat obtenir resultats”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)