Espanyol

Vicente Moreno: “Volem arribar el més lluny possible a la copa”

Les paraules de l’entrenador de l’Espanyol, que demà debuta en la copa visitant al Solares, equip que milita en la Regional Preferent càntabra

Vicente Moreno ha parlat avui en roda de premsa, en la prèvia al matx de copa que demà enfronta l’Espanyol amb el Solares, equip que milita en la Regional Preferent de Cantàbria.

Il·lusiona la copa?

“Sempre. La competició ens il·lusiona a tots. És una competició molt xula i ens possibilita en cas de tenir l’encert de passar eliminatòries, partits emocionants. Hem de tractar el partit com qualsevol altre, ells també tenen la mateixa il·lusió i és un partit molt important per ells. La copa ens il·lusiona, ens agrada.”

La porteria. Joan o Oier?

“Tinc presa la decisió. Podrien jugar qualsevol dels tres, però no els he dit a ells, tampoc ho diré aquí. La decisió està presa i va en la línia del què venim fent.”

Difícil trobar vídeos del rival?

“Treballant. Tirant de contactes, fent la nostra feina. hem enviat gent a mirar el partit. Li hem donat el tractament que cal al partit. Hem enviat personal del club a gravar el partit, més altres clubs que ens n’han deixat. Coneixem el rival.”

Camp petit, gespa artificial, partit similar al del Llagostera del curs passat?

“Son circumstàncies que normalment no trobem. Ho preparem de la millor forma possible. La pilota tampoc és la mateixa, l’horari, el temps... hem fet un treball d’adaptació. Hem de ser molt respectuosos amb tothom. Tots hem sortit d’aquests clubs, a aquestes categories i aquests terrenys de joc i no s’ha de posar cap excusa.”

Jugadors del filial?

“Hi haurà jugadors del filial. Però hi ha una normativa que obliga a posar un mínim de jugadors del primer equip. Hem d’anar amb cura amb això. A partir d’aquí, tenim una plantilla àmplia. Hem de tenir en compte que tenim jugadors amb molèsties, que el calendari és estret el proper mes. Ho tindrem tot en compte. És un bon moment perquè jugadors que no estan jugant es reivindiquin i li posin difícil a l’entrenador.”

Es disfruta en aquests camps?

“Sempre s’ha de disfrutar i patir, va junt amb la competició. Som uns afortunats i anem a intentar disfrutar, però no només ens ho hem de mirar des de la nostra perspectiva, sinó també des de la perspectiva de l’altra equip que fan festa i tenen l’oportunitat de jugar contra equips de primera divisió. Per nosaltres és una dificultat però no hem de ser egoistes. Son circumstàncies que no son habituals però hem de passar l’eliminatòria, trobem el què ens trobem”.

Óscar Gil, Dimata, David López i Vadillo van ser baixa. Arriben?

“Ho tindran difícil. Anem a veure l’entrenament ara. En funció d’això intentarem fer el millor onze i els que no puguin viatjar, descansaran. Aquests jugadors difícilment podran estar”.

La millor alineació per guanyar el partit?

“Jo intento explicar-ho des de la lògica. Intentarem fer el millor onze però hi ha gent que ha jugat molts minuts, d’altres amb lesions, d’altres amb molèsties. tenim una plantilla àmplia i de bons jugadors. Que no juguin els que van jugar contra la Real Sociedad no vol dir que llancem la copa. És una competició que apreciem i sabem que a la nostra afició li agrada. Intentarem arribar el més lluny possible”

RDT

“Va acabar just. També Embarba. Veurem l’entrenament d’avui i a partir d’aquí decidirem la convocatòria i l’onze”.

Europa, per via copa o lliga?

“No m’aturo a pensar en això. Penso en la copa. Hem de pensar en passar eliminatòries i ja veurem on podem arribar, però per fer això hem de passar la primera eliminatòria”.

El rival

“L’hem estudiat bé. Com no pot ser d’una altra manera. Va primer a la seva lliga, no ha perdut a casa. És difícil quan parlem d’altres categories parlar del nivell, però en la seva ho estan fent molt bé. Anem amb tot el respecte del mon i hem invertit el mateix temps en preparar aquest partit que un de primera divisió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)