Espanyol

Loren guia l’Espanyol (2-3)

Copa. Un hat-trick del davanter blanc-i-blau dona la classificació als de Vicente Moreno contra un Solares aferrat a l’èpica, que amb dos gols en set minuts ha estat a punt d’aixecar un 0-3

L’Espanyol estarà en la següent ronda de la copa gràcies a la punteria de Loren Morón. Tres gols del davanter nascut a Marbella han classificat l’equip de Vicente Moreno. Però el Solares ha venut cara la seva eliminació. Ha patit molt més del previst l’Espanyol contra un equip de regional preferent.

Els blanc-i-blaus han dominat durant tot el partit. Loren ha marcat el primer al minut 15, a plaer, després d’una passada de la mort de Wu Lei. Melamed ha enviat la pilota al pal en el minut 21, i en el minut 23 Loren ha tornat a marcar, assistit per Melendo.

Ja en la segona part, en el minut 50, Loren ha completat el seu hat-trick des dels onze metres. Amb el 0-3 el partit estava resolt, però aleshores el Solares ha tirat d’èpica. Sota un diluvi increïble, el capità Ángel Oslé ha marcat de cap a la sortida d’un córner en el minut 75. I només set minuts després, en el 82, Quique Gutiérrez posava el 2-3 en el marcador amb un xut estratosfèric de falta directa que s’ha empassat Joan García.

En els minuts finals el porter del Solares, Luis Samperio, ha fet aturades de mèrit que han mantingut viva l’esperança pel Solares. Però al final l’Espanyol ha acabat fent bona la renda de tres gols.