Espanyol

Loren, diluvi i patiment

Espanyol. Un ‘hat-trick’ de l’exjugador del Betis guia l’equip de Vicente Moreno cap a la següent eliminatòria de la copa en un partit on la fe del Solares quasi li permet aixecar un 0-3

Solares 2 Espanyol 3

SOLARES:Sampeiro, Víctor Gómez, Raba (Madrazo, 68’), Oslé, Perrazo (Rugama, 52’), Palacio, Viti, Diego Valdés, Bada (Quique Gutiérrez, 62’), Pepo (Solá, 62’), Varo (Robert Carral, 52’).ESPANYOL:Joan Garcia, Miguelón, Sergi Gómez (Álvaro García, 46’), Calero, Dídac, Fran Mérida, Morlanes (Keidi Bare, 46’), Wu Lei, Melendo, Nico Melamed (Svenson, 53’), Loren.GOLS:0-1 (14’) Loren. 0-2 (23’) Loren. 0-3 (50’) Loren, de penal. 1-3 (75’) Oslé. 2-3 (82’) Quique Gutiérrez.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea. T.G.: A Pepo, Viti i Dídac.

La copa té un encant especial. El format permet aglutinar somnis inimaginables encara que sigui sota una cortina d’aigua i que alguns d’ells siguin efímers. De la nit màgica de Loren Morón a l’esperança d’un equip de regional preferent que a punt va estar d’aixecar un 0-3 contra tot un Espanyol. Tot hi té cabuda, en la copa.

Diego Santos, professor de música de l’escola municipal del poble, va canviar ahir la batuta per la banqueta i a punt va estar de viure una oda simfònica sota un autèntic aiguat. El Solares, amb catorze estudiants dins d’una plantilla de vint-i-sis integrants, perdia 0-3 a poc més d’un quart d’hora per al final i dos gols en set minuts van fer-li creure en el miracle per un instant. Un gol de cap del capità Ángel Oslé a la sortida d’un córner (75’) i un golàs de falta directa de Quique Gutiérrez (82’) –Joan Garcia tampoc va estar fi en l’acció– van posar contra les cordes l’Espanyol quan menys s’ho esperava. Les aturades de Luis Samperio van mantenir viu el somni fins al final, però la classificació va acabar a mans d’un Espanyol que va ser molt superior durant tres quartes parts del partit.

Nit especialment dolça per a Loren. Mai abans havia marcat un hat-trick com a futbolista professional. Recordarà la visita a Medio Cudeyo i el petit poble de Soares. Pels seus tres gols, pel patiment final de l’Espanyol i pel diluvi que va caure ahir a l’estadi municipal La Estación.

La punteria del futbolista nascut a Marbella va guiar l’Espanyol cap a la següent eliminatòria de la copa. Seus van ser tots els gols. El primer, amb una rematada a plaer després de la passada de la mort de Wu Lei. El segon, amb una rematada plena d’instint després de la passada boníssima de Melendo. I el tercer: efectivitat des del punt de penal. Loren no va desafinar.

David López, operat del genoll dret

El capità David López, titular en el derbi del dia 20 de novembre passat contra el Barça i absent en l’última jornada de lliga contra la Real, va ser sotmès ahir, abans del partit de copa contra el Solares, a una intervenció quirúrgica per solucionar unes molèsties al seu genoll dret. El club no ha especificat el temps que estarà de baixa, però segons Esports Cope el capità podria estar apartat dels terrenys de joc unes sis setmanes. El 2019 ja va ser operat d’una lesió molt més greu a l’altre genoll, l’esquerra, per un trencament del lligament encreuat anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)