Espanyol

Del Solares al Cristo Atlético

Copa. L’Espanyol visitarà el dimarts 14 a Palència un equip que ha arribat a segona FEF sense experiència prèvia a segona B

Després de visitar el Solares (2-3), la pròxima parada de l’Espanyol en la copa serà a Castella i Lleó. El conjunt blanc-i-blau s’enfrontarà al Palència Cristo Atlético, un equip de segona divisió FEF que va sorprendre el Real Unión d’Irún de primera FEF (2-0). L’Espanyol tornarà a ser favorit indiscutible, aquesta vegada a l’estadi Nueva Balastera, on juga un equip modest que viu la temporada en la seva màxima categoria. Fundat el 1985, l’equip del barri del Cristo s’estrena a segona FEF sense experiència prèvia a segona B –va disputar dos play-off d’ascens– i després d’haver quedat campió a tercera. “S’haurà de patir, perquè aquests partits sempre són difícils, tot i la diferència de categoria. L’afrontarem amb respecte i humilitat”, valorava el porter blanc-i-blau Diego López. “És igual el rival. La intenció és guanyar en una competició en què tenim fe. Som un club històric al qual sempre ha agradat la copa”, hi afegia el gallec.

El partit es jugarà el dimarts 14 de desembre (21 h, Dazn), perquè el divendres 17 l’equip té partit de lliga a Balaídos. Abans de visitar el Cristo Atlético, l’Espanyol rebrà el Llevant el dissabte 11 (14 h).

REACCIONS

És igual l’equip. La intenció és guanyar en una competició en què tenim fe. Som un club històric al qual sempre ha agradat la copa
S’haurà de patir, perquè aquests partits sempre són difícils, tot i la diferència de categoria
Diego López
PORTER DE L’ESPANYOL

Més pujada per al Girona, a Osca

X.M.

Amb l’eliminació del Mollerussa, el Sabadell, el Nàstic, el Cornellà i l’Europa, i pendents de la incorporació del Barça, només hi havia l’Espanyol i el Girona en el sorteig de copa. El conjunt gironí, que va golejar el Calvo Sotelo Puertollano (1-5), tindrà una segona eliminatòria més exigent, perquè visitarà Osca –el dimarts 14, 20 h–, on tornarà el 2 de gener en partit de lliga. Serà el tercer duel de copa entre el Girona i l’Osca, que s’ha imposat en els altres dos, el curs 2010/11 a Montilivi (en la tanda de penals després d’un 1-1) i el 2016/17 a Osca (1-0). LaLiga ha reprogramat el partit de lliga contra el Burgos a Montilivi, que s’havia de jugar el dissabte 17 (16 h) i s’avança un dia (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)