Espanyol

El repte és de molta altura

Espanyol. L’equip busca augmentar la productivitat com a visitant, però ho farà al camp d’un dels equips més sòlids a casa

Consolidada la fortalesa a l’RCDE Stadium, l’Espanyol necessita millorar un bagatge pobre a camp contrari, amb cap victòria i només 3 punts dels 20 que té en la lliga. Avui té a l’hora de dinar (14 h) una altra oportunitat per corregir els números com a visitant, però el repte és de molta dificultat perquè visita un equip també molt més fort com a local (19 punts) que com a visitant (5). El Rayo, un equip amb paral·lelismes amb l’Espanyol, defensa zona europea, però els blanc-i-blaus es poden acostar a només un punt si guanyen.

“És un repte important i bonic. Tot el que trobaríem serien coses positives, si guanyéssim”, assenyalava Vicente Moreno, que destaca el rendiment del rival i del seu tècnic. El de Massanassa no creu que la copa –el Rayo va jugar un dia més tard i amb pròrroga– condicioni gaire un partit en què difícilment hi haurà gaires canvis respecte a l’onze de la lliga. També Iraola veu semblances entre tots dos equips: “Tenim dinàmiques similars i ens coneixem.” El tècnic té els dubtes de Pathé Ciss, Nteka i Radamel Falcao.

Doble derrota

L’Espanyol i el Rayo estaven la temporada passada a segona A. Els blanc-i-blaus, campions, van fer 15 punts més que els madrilenys, però els dos duels directes van acabar amb triomf dels d’Iraola. “Ho recordo, sí. Allà hi va haver la primera derrota, en un partit igualat. I en el de casa, vam fer molt bon partit, però ens van remuntar. És un equip que fa les coses molt bé i no li pots donar cap avantatge. És una motivació més, que ens guanyessin la temporada passada”, reconeixia el de Massanassa.

7 Partits guanyats 5

3 Partits empatats 5

5 Partits perduts 5

23 Gols a favor 15

16 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

La diferència de tenir unes estadístiques o altres són mínimes. Hem de ser optimistes i pensar a guanyar
Donem molt valor, al que fa el Rayo, el nivell que té i la dificultat. Són molt similars a nosaltres en moltes coses
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)