Espanyol

Javi Puado: “Som ambiciosos, aspirem a fer-nos grans”

L’atacant de l’Espanyol ha parlat en roda de premsa

Javi Puado ha parlat aquest migdia en roda de premsa, després de la derrota contra l’Elx (1-2) en la lliga i just abans d’enfrontar-se dissabte al Mallorca en la copa.

La derrota contra l’Elx

“Ho hem analitzat. També és la nostra feina analitzar les errades i intentar que no tornin a passar. Els entrenadors ens han ensenyat què va passar, què vam fer malament per intentar millorar sempre”.

Dissabte, la copa contra el Mallorca

“Serà un partit molt difícil. Tenen molt bon equip. És veritat que juguem a fora. L anostra gent es desplaçarà, però a fora és més difícil. Sortirem a guanyar l’eliminatòria sabent que ens enfrontem a un molt bon equip. En la lliga no els vam poder guanyar”.

El vestidor percep que l’afició no sap on mirar, si a dalt o abaix en la classificació?

“El vestidor mira cap endavant. Independentment de guanyar o perdre, volem créixer, millorar i mirar cap dalt sempre. Som ambiciosos, som un club que aspirem a millorar cada dia a fer-nos grans i mirar cap a dalt”.

El gener, un moment clau?

“Son clau tots els partits. Ara venen tres partit seguits de lliga i copa però tots son importants”.

Victòria balsàmica contra el Mallorca?

“Del què hi ha ganes és de guanyar sempre. Sigui quina sigui la competició. La copa és important per nosaltres i sabem que si perdem marxem a casa i si guanyem continuem. Anem allà a endur-nos la victòria però sabent que serà un partit difícil”.

La copa us pesa?

“No. Nosaltres afrontem tots els partits de la mateixa manera. Li donem màxima importància perquè tots els partits de copa son una final perquè si t’emportes el partit continues en la competició. El Mallorca és un bon equip i ens posarà les coses difícils”.

L’afició

“És molt important per nosaltres que es desplacin que ens ajudin, que vinguin a animar-nos perquè jugar una eliminatòria a un partit sempre és difícil. Mentre més aficionats de l’Espanyol vinguin a ajudar-nos serà millor per nosaltres”.

Moment personal

“Em trobo bé. Vaig estar dos mesos sense ajudar l’equip per pubàlgia, l’any passat també ho vaig arrossegar. No és fàcil perquè hi ha moments que et fa més mal que altres però jo em trobo molt bé amb ganes, confiança i, físicament, perfecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)