Espanyol

Un moment determinant

Espanyol. El conjunt periquito, que neda entre dos aigües en la lliga, té en la copa l’oportunitat d’il·lusionar-se i donar-se una empenta a tots els nivells. El Mallorca, l’escull

L’Espanyol es mira amb uns altres ulls la copa. I és que el club blanc-i-blau té quatre títols d’aquesta competició a les seves vitrines (1929, 1940, 2000 i 2006) i anhela ficar-n’hi un cinquè. El format actual del torneig, a partit únic fins les semifinals, augmenta les possibilitats d’avançar i, per tant, d’allargar un somni que, no obstant, és molt difícil de fer realitat, ja que a l’horitzó esperen equips amb més potencial. Però en el futbol, i s’ha vist multitud de vegades, tot és possible. I en això està el conjunt periquito, pensant a continuar viu i il·lusionant-se. “Tenim molta il·lusió. Donem molt valor a la copa perquè històricament ha portat grans moments al club”, va indicar ahir en la prèvia Vicente Moreno, que torna a Mallorca, allà on va portar l’equip vermell a dos ascensos consecutius de segona B a primera. “És un partit especial, sempre serà així”, va reconèixer el de Massanassa.

És, doncs, el Mallorca l’escull que haurà de superar l’Espanyol per ser als quarts de final. “Conec la casa, molts jugadors dels que estan allà i és un equip que ens exigirà”, va dir el tècnic de l’equip blanc-i-blau, que recupera Diego López i Darder i que s’espera que es guardi ben poca cosa per intentar una classificació que seria un estímul, a tots els nivells de l’entitat, en un moment de curs en què l’equip neda entre dues aigües en la lliga. A l’altre bàndol, l’equip balear també vol continuar. “Haurem de competir al màxim per poder passar. Nosaltres sempre ens hem pres la copa amb molt interès i tant de bo contra l’Espanyol siguem capaços de tirar endavant l’eliminatòria”, va dir el tècnic Luis García Plaza.

4 Partits guanyats 7

8 Partits empatats 5

8 Partits perduts 8

17 Gols a favor 23

30 Gols en contra 24

Tenim il·lusió. Donem molt valor a la copa perquè ha portat grans moments al club
Vicente Moreno
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Ens hem pres la copa amb molt interès i tant de bo siguem capaços de classificar-nos
Luis García Plaza
TÈCNIC DEL MALLORCA

“No hi ha rivalitat entre Vicente Moreno i Luis García”

Hi va haver un tema comú i sorprenent en les rodes de premsa dels dos entrenadors, la relació entre tots dos. Luis García va ser el primer a comparèixer i va explicar la seva versió del darrer enfrontament entre Mallorca i Espanyol. “Depèn d’ell que ens donem la mà al final del partit. Quan va guanyar es va quedar i me la va donar i l’últim cop que va perdre, va marxar. Jo, guanyi o perdi, li donaré la mà”, va explicar l’entrenador de l’equip balear. “No hi ha cap rivalitat entre Vicente Moreno i Luis García, simplement són dos entrenadors de dos equips que el curs passat van estar disputant un ascens”, va aclarir tot seguit. Després, va ser el torn de Vicente Moreno, que va ser qüestionat al respecte i va desmentir que no li donés la mà. “Després del partit, a dins, vaig coincidir amb ell li vaig donar la mà, i el vaig felicitar per la victòria”, va dir el tècnic periquito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)