Espanyol

Anaïr Lomba es retira després de la setena lesió al genoll

La jugadora de l’Espanyol Anaïr Lomba ha anunciat aquest matí en una roda de premsa al RCDE Stadium que penja les botes. La gallega, que porta vuit anys al club, s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió després de patir una nova lesió al genoll: el trencament del cartílag i el menisc. És la setena lesió de gravetat que ha patit la futbolista, i és que fins ara ja havia superat tres lesions al lligament encreuat, dues lesions al menisc i una al cartílag. Sempre havia tornat als terrenys de joc, però aquesta ha estat la definitiva.

La gallega ha anunciat la seva retirada amb un emotiu missatge: “He aconseguit evitar tantes vegades aquest moment que he arribat a pensar que al final ho aconseguiria, però en la batalla permanent amb el meu genoll ha tornat a guanyar ell. Fa setmanes en un entrenament em vaig tornar a trencar el cartílag i el poc menisc que em quedava. Fa molts anys que els meus genolls no estan bé. Els meus dies passen entre medicaments per poder entrenar i punxades per alleugerir un dolor que mai ha marxat del tot. M’he acostumat a esmorzar pastilles i conviure amb el dolor, tot i que últimament els dies després dels partits era incapaç de caminar i no aconseguia estar bé per entrenar. Això em eia pensar que el final estava a prop, però no m’imaginava que fos així. No imaginava que no fos al camp amb les meves companyes lluitant per un ascens que m’obsessiona des de fa mig any. Me n’he d’anar amb una ferida oberta que m’ha robat llàgrimes i hores de son. Una ferida oberta que demano a les meves companyes que m’ajudin a tancar.”

“És veritat que no s’acaba quan i com voldria, però sí a on jo sabia que s’havia d’acabar. Fa vuit anys em vaig enamorar de l’Espanyol com mai ho havia fet. El mèrit no és meu, l’Espanyol me’l van injectar en vena. Sempre he intentat defensar aquest escut com ho faria qualsevol aficionat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)