Espanyol

Keidi Bare: “No venim de bons resultats però no ens hem de posar dramàtics”

Després de sumar només un punt en les últimes tres jornades i de l’eliminació de la copa, l’Espanyol viu el moment més complicat del que portem de temporada, i és que deixant de banda l’inici de la lliga mai havia estat tants partits sense guanyar. Des del vestidor, però, es fa una crida a la tranquil·litat, i és que es té clar que aquestes dues setmanes sense lliga serviran per corregir certs aspectes i tornar a la bona dinàmica de resultats. Així ho ha expressat el migcampista Keidi Bare en declaracions que ha fet pels mitjans del club. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

“Estem bé. Aquests dies estem entrenant amb moltes ganes i tenim ganes de jugar el pròxim partit. Tots els equips passen males ratxes i intentarem capgirar la situació. Crec que estem fent les coses bé i en el futbol no sempre es pot guanyar. Sempre busquem la victòria, però a vegades les coses no et surten com vols.”

“Donarem el cent per cent als pròxims partits per guanyar. Hem de ser conscients dels resultats que estem tenint, però ja hem demostrat que podem guanyar a qualsevol equip i en el pròxim partit contra l’Athletic hem de sortir a buscar la victòria. El futbol és com la vida, no sempre et va bé. Són uns partits que hem perdut i no ens hem de posar dramàtics.”

“La temporada passada també vam tenir mals moments i vam aconseguir l’objectiu. Tots els jugadors estem convençuts que capgirarem la situació i de moment hem de començar per afrontar el pròxim partit amb la mentalitat positiva.”

“Som un molt bon equip, amb grans jugadors, i ho hem de demostrar en cada partit. No hi ha partits fàcils perquè et poden guanyar tant els equips de dalt com els de baix, igual que podem guanyar a qualsevol.”

“Si no treballes no t’arriba la recompensa i tot l’equip tenim aquesta mentalitat per donar el cent per cent en cada entrenament i partit. Si entrenes bé els partits aniran bé. Som una pinya al vestidor i més que bons jugadors tenim bones persones. Quan les coses van malament sempre ens recolzem els uns als altres i això és molt important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)