Espanyol

Aleix Vidal: “Contra el Mallorca volem donar una alegria a la nostra gent”

Espanyol.

L’Espanyol continua preparant el partit contra el Mallorca d’aquesta pròxima jornada. Aleix Vidal n’ha parlat avui. El de Puigpelat està convençut que l’equip donarà la cara com ho va fer el dia del Getafe.

Sobre el partit contra el Mallorca

“Després del partit contra el Getafe vam anar amb molta il·lusió al camp del Llevant, perquè sabíem que podíem fer un bon resultat i va ser una pena. Ara estem centrats en el Mallorca, sabem que és un rival complicats, ens ha posat les coses difícils en els partits que ja hem jugat contra ells aquesta temporada, però és el moment de tornar-li a donar una alegria a la gent”

“L’equip com a local està fent les coses bé. Contra el Getafe vam tornar a la normalitat. Veníem d’una dinàmica que no era la millor i la gent mereixia una victòria”

“El Mallorca ve ferit i pot ser un rival perillós. Ara cada partit ja és una final perquè queden poques jornades i tots els equips es juguen moltes coses. Amb el Mallorca hi ha una rivalitat especial i esperem que ens surti un bon partit”

Sobre l’ajuda humanitària de l’Espanyol amb Ucraïna

“És una iniciativa espectacular del club. Sempre que es pugui ajudar en una situació tan delicada com la que estan vivint a Ucraïna cal fer-ho i és d’agrair”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)