Espanyol

Navegant enmig de la tensió

Espanyol. Els últims resultats dels blanc-i-blaus, amb només un punt de dotze, han generat crispació entre l’afició i el vestidor

Nico Melamed, amb un golàs des de la frontal contra l’Osasuna, va evitar el desastre d’un Espanyol que aquest tram final de temporada està perdut. En els últims deu partits només ha aconseguit imposar-se en tres: contra el Getafe (2-0), el Mallorca (1-0) i el Celta (1-0). El feu espanyolista s’havia convertit aquest curs en un fortí difícil de superar, però en els dos últims duels a l’RCDE Stadium s’han deixat escapar cinc de sis punts i el joc i la intensitat de l’equip ha caigut en picat. L’afició, cansada i indignada amb el que veu a la gespa, ha dit prou. El diumenge es va evidenciar amb el gol dels navarresos, quan van aparèixer els primers mocadors blancs i càntics de “Rufete, ves-te’n ara”. A més d’una forta xiulada als jugadors quan es va arribar al descans. Aquesta mala maror entre l’afició també ha arribat al vestidor. Vicente Moreno va deixar a la banqueta el tercer màxim golejador d’aquesta lliga amb quinze gols i el millor jugador de l’equip, Raúl de Tomás, després de l’escena que es va viure al Bernabéu entre tots dos. Amb les últimes crítiques rebudes per aquesta enganxada, el davanter va donar la cara a través d’una publicació a Instagram, en què va reconèixer que es va equivocar i va voler tancar la polèmica. “El respecte cap a un entrenador és com el que es té cap a un pare. Vaig cometre l’error de faltar-li al respecte a causa de a la situació de l’equip al terreny de joc. Quan un jugador s’equivoca, assumeix les conseqüències. Em vaig equivocar i per això ho vaig pagar aquest cap de setmana. Cap jugador està per damunt del club.”

Nou patrocini amb Crypto Snack

L’Espanyol ha tancat un acord de patrocini amb Crypto Snack, empresa del món dels tokens, fins al 2025. L’acord inclou la presència de la marca a la samarreta d’entrenament i als pantalons de joc del primer equip. La inclusió de Crypto Snack comportarà un impuls per atraure esdeveniments i congressos del sector blockchain a l’RCDE Stadium. A més, l’Espanyol es convertirà en el primer club de la Lliga que acceptarà pagaments amb criptomonedes per als serveis que ofereix als seus socis i abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)