Espanyol

RDT admet que va faltar al respecte a Vicente Moreno

El davanter de l’Espanyol, Raúl de Tomás, ha sortit al pas de les últimes crítiques rebudes pels seus gestos després de ser substituït al Santiago Bernabéu i de la seva enganxada amb Vicente Moreno a la banqueta. Ho ha fet a través d’una publicació a Instagram en què ha reconegut que es va equivocar i ha volgut tancar la polèmica: “El respecte cap a un entrenador és com el que es té cap a un pare. Vaig cometre l’error de faltar-li al respecte degut a la situació de l’equip al terreny de joc. Quan un jugador s’equivoca, assumeix les conseqüències”, ha explicat, per després afegir: “Em vaig equivocar i per això ho vaig pagar aquest cap de setmana. No oblideu que cap jugador està per damunt del club, del vestuari i del mateix entrenador”. RDT va ser suplent ahir contra Osasuna i no va entrar fins a la mitja part.

El davanter també ha volgut deixar clar que té una excel·lent relació amb Vicente Moreno: “A banda del meu entrenador és també el meu amic. És una relació meravellosa que tenim des de fa anys”. Finalment, el davanter de l’Espanyol ha enviat un missatge a l’afició de cara als tres partits que resten per acabar la temporada: “Queda poc. Acabem bé i aconseguim l’objectiu. Tots a una”. L’Espanyol pot segellar la permanència aquest dimecres a camp de l’Alavés (19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)