Espanyol

Vicente Moreno: “L’episodi amb RDT és com la faula de la família i el burro”

Vicente Moreno ha parlat en la prèvia del partit que l’Espanyol juga demà al feu de l’Alavés (19 h).

Les explicacions de RDT

“Crec que és un tema que està més que tancat. N’hem parlat suficient. Això és com el conte tan conegut de la família i el burro. Tanco el tema.”

En el conte de la família i el burro, la conclusió és que sempre hi haurà algú que criticarà. Tema tancat favorablement per vostè i RDT?

“Tan fa. La conclusió és més que facis el què facis i diguis el què diguis. No alimento més el tema. El tema està tancat per les dues parts. Tenim una relació fantàstica i no hi ha res més a dir”.

Certificar la permanència ara. Esperava més?

“Quan comença la temporada ens marquem uns objectius i després l’aspiració és guanyar tots els partits. Això és el què vol qualsevol esportista; jugues els partits amb la idea de guanyar tots els partits. Però és complicat, clar. Anem a veure si ho rematem i estarem contents.”

L’Alavés es juga la vida. Partit incómode.

“Hem de sortir a guanyar-lo amb la mateixa necessitat i obligació d’ells. Volem quedar el més a dalt possible. necessitem guanyar aquest partit. Ells es juguen la possibilitat que potser no aconsegueixen l’objectiu. No podem pensar-hi perquè ells passen per una situació desagradable.”

Es veu dirigint l’Espanyol el curs vinent? La plantilla necessita canvis?

“La direcció és clara. Guanyar el partit de demà. La resta no importa. Això ho veig molt llunyà i pèrdua d’energia. Anem a jugar el partit de demà.”

Pedrosa i Óscar Gil?

“Avui hi ha gent que no ha entrenat i és difícil que puguin estar en el partit”.

Melamed

“Estem parlant d’un gran jugador. Vol millorar i està en el trajecte de consolidar-se a primera i ho estem veient tots. Evidentment, les bones actuacions, de qualsevol component de la plantilla, sempre ajuden a entrar a l’onze i així ha estat amb tots els jugadors. Quan algú entra i rendeix, és més a prop de tenir continuïtat, Hi ha el cas de Calero, en les últimes setmanes. Confiem molt en melamed, és un noi fantàstic”.

Puado

“Puado no va tenir un inici fàcil per culpa de la pubàlgia que va patir és una lesió molt emprenyadora. Tenia problemes des de la temporada anterior i ja no va poder fer una pretemporada en condicions perquè va estar amb la selecció (JJOO). És un futbolista del que esperem molt per les condicions i jo estic content amb el seu rendiment. Cal tenir en compte que és el primer any en què està tenint continuïtat a primera divisió. Confiem molt en ell. És un paio que sempre aporta, que sent el club i que vol millorar. Està en aquest procés de millora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)