Espanyol

Vicente Moreno, amb les hores comptades

L’Espanyol negocia la sortida de Vicente Moreno com a entrenador del primer equip, segons anuncia l’agència Efe. El club no vol que l’entrenador s’assegui a la banqueta en el partit d’aquest dissabte (18.30 h) contra el València i està buscant un relleu temporal. L’adeu de Moreno és conseqüència, segons les mateixes fonts, d’una decisió en calent d’última hora tot i que l’equip perdés al camp del cuer.

La sortida de l’entrenador ja estava prevista pel president Chen Yansheng un cop es confirmés la permanència matemàtica a la 1a divisió. Tot i la derrota al camp de l’Alavés (2-1) l’equip es va assegurar la continuïtat a la categoria.

Moreno va arribar a l’Espanyol l’estiu del 2020 i va conduir l’equip a la 1a divisió. Amb tot, els últims resultats de l’equip i la mala imatge han acabat precipitant la decisió. L’Espanyol ha sumat només un punt dels últims 15 possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)