Espanyol

Rufete també va fora

L’Espanyol ha confirmat aquest migdia el que ja era de domini públic, la destitució de l’entrenador Vicente Moreno. “El RCD Espanyol ha decidit la no continuïtat de Vicente Moreno com a entrenador del primer equip. El Club reconeix i agraeix la tasca de l’entrenador valencià i del seu staff tècnic en aquestes dues temporades en què va aconseguir l’ascens i l’afermament a la màxima categoria”, ha dit en una nota, en la qual també ha confirmat que Rufete tampoc seguirà com a director esportiu la temporada vinent. “S’ha arribat a un acord amb Francisco Joaquín Pérez Rufete per a la no renovació de la seva responsabilitat com a Director Esportiu del Club. L’entitat blanc-i-blava agraeix la feina de l’ex-jugador i ja ex-Director Esportiu perico al llarg d’aquests anys en què, després d’un dolorós descens, va contribuir al retorn a Primera Divisió i la consolidació a la categoria”, ha completat l’entitat blanc-i-blava.

Els relleus

L’Espanyol també ha indicat qui seran els substituts. Luis Blanco, actual entrenador del filial, exercirà de forma provisional com a tècnic del primer equip i dirigirà el matx que disputa demà (18.30 h) davant del Valencia al RCDE Stadium.

D’altra banda, el relleu de Rufete serà Domingo Catoira. El fins ara Secretari Tècnic assumirà el màxim càrrec esportiu de la institució. Catoira, començarà la tercera temporada a l’Espanyol, després de passar pel Valencia i el Real Valladolid. El club ha indicat que “serà el responsable de proposar el nou tècnic per a la temporada 22/23.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)