Espanyol

Vicente Moreno: “Aquests dos anys de dificultats han merescut la pena”

Comiat. El ja extècnic de l’Espanyol ha comparegut davant dels mitjans després que el club anunciés que prescindeix dels seus serveis i que no renova Rufete, el seu director esportiu

Vicente Moreno ja és història a l’Espanyol. El club i el fins ahir el seu entrenador separen els camins després d’un curs i mig plens d’alt i baixos. El de Massanassa va aconseguir l’objectiu de retornar al club blanc-i-blau a primera divisió la campanya després de perdre la màxima categoria, però enguany, la irregularitat de l’equip i la falta de confiança de la directiva periquita ha estat clau per donar per acabada l’aventura. A més, tampoc seguirà com a director esportiu del club Rufete, a qui l’entitat blanc-i-blava ha decidit no renovar el seu contracte.

El valencià ha fet una compareixença de comiat davant dels mitjans de comunicació per explicar la seva versió del desenllaç i expressar el seu sentiment davant la precipitació dels fets, a només dues jornades per acabar el campionat de lliga i amb l’equip salvat matemàticament:

Els dos anys viscuts

“El dia que es presenta l’opció de venir a l’Espanyol vam fer la fotografia de com estava la situació. L’escenari que preveiem era complicat, però ha merescut la pena. Hem treballat en un club espectacular en tots els sentits i, tot i les dificultats, hem complert els objectius. En un projecte en principi de tres anys, en el primer, havíem d’ascendir de categoria, i ho vam fer amb èxit. I en el segon s’havia d’assolir la permanència, i ho hem fet amb solvència. Faltant vuit o nou jornades ho teníem ja fet i això li ha tret valor”, ha dit el valencià

Per al tercer

“Per al tercer any esperàvem fer el salt de qualitat, ens vèiem capacitats per complir nous objectius. però en els últims temps l’ambient ha estat enrarit i la millor decisió era aquesta. El que volia era acomiadar-me de tothom i donar les gràcies, a les persones que em van facilitar l’opció de venir a l’Espanyol, a Rufete, perquè es va posar en contacte amb mi, a en Mao, present en les primeres reunions”

Agraïments

“Volia agrair a tots els empleats, que són molts, als de l’estadi i als de la ciutat esportiva, departament de comunicació, manteniment, etc. Tots els que hem estat treballant dia a dia. Especialment també agrair als jugadors el seu treball ja que sense ells no hagués estat possible complir els objectius. També als meus representants per facilitar-me venir al club, tot el cos tècnic, els meus companys de viatge i els que ens ha posat el club, que han estat professionals. L’Espanyol està en bones mans perquè són persones excepcionals. Delegats, fisioterapeutes, metges, etc.

La pròpia gestió

“També gràcies a la premsa. Ja sé que no he estat un entrenador que us ha facilitat titulars però la meva manera de gestionar ha estat sempre pensant en el benefici de l’equip. Així és com pensem que s’ha de dur un equip, com si fos nostre, que recaigui tot a la nostra esquena. Sempre m’heu tractat amb respecte més enllà de criticar o alabar amb llibertat”.

Gràcies a l’afició

“Per última agrair a l’afició. És un cas molt difícil d’explicar. M’he sentit estimat per l’aficionat de peu, els que et trobes al mercat, a la gasolinera, etc. Estem en un món que es regeix per xarxes socials, n’estic fora, i en els últims temps l’ambient ha estat enrarit, però gràcies a tots. Ha merescut la pena aquest procés de dos anys, marxo amb la satisfacció dels objectius complerts. Si aneu tots de la mà teniu un marge de creixement total. Moltes gràcies i visca l’Espanyol.”, ha sentenciat Vicente Moreno, visiblement emocionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)