Espanyol

Luís Blanco: “Vestim una samarreta centenària i volem guanyar”

Luís Blanco, l’entrenador de l’Espanyol, ha parlat en la prèvia del partit que enfrontarà a l’equip que entrena de manera interina diumenge (20 h) al feu del Granada, en l’última jornada de lliga. Les seves declaracions.

El Granada se la juga i l’Espanyol no

“Juguem un partit de primera divisió i enes juguem coses a nivell de classificació. El Granada s’hi juga molt i som conscients, s’hi juga el descens. però nosaltres competirem, vestim una samarreta centenària, és un partit de primera divisió i l’afrontem per guanyar-lo.”

Què esperen del Granada?

“En les últimes jornades, amb Karanka d’entrenador, està molt ben estructurat, i ha fet un pas en intensitat i en jugar a camp contrari. Estant traient molts bons resultats. La setmana passada van perdre però amb 1-0 van estar a punt d’empatar. M’espero un Granada que amb la seva gent ho intentarà fins el final. Nosaltres haurem de ser pràctics en el joc i demostrar-nos també que podem jugar bé. Serà un partit equilibrat i competitiu.”

Com es prepara aquest partit?

“La setmana de treball ha estat molt bona. M’han transmès bones sensacions tenint en compte la setmana en la que estem. El què hem transmeten els jugadors és que volen guanyar el partit. Estic tranquil perquè sé que l’equip competirà bé.”

Jugadors del filial en la convocatòria?

“No. Tots els nois estan entrenant des de principi de la setmana amb el filial preparant el play-off. El filial s’hi juga l’ascens. Si pot ser que entri algun altre jugador que no serà del filial.”

L’onze

“Ens adaptem al partit. Pot ser que hi hagi algun canvi, no serà una revolució. Posaré als jugadors que millor s’adaptin al partit. És un partit de primera divisió i tots volem guanyar. Potser hi ha algun canvi.”

Lesionats

“Keidi, Mani i Pedrosa no arriben. Óscar Gil ha començat amb el grup però potser és just que pugui arribar, podria entrar a la convocatòria.”

El filial

“No he pogut estar molt aquesta setmana. Estic atent al què estant fent. Em consta que estan treballant molt bé i no queda una altra que estar amb ells i donar energia des d’una altra posició. Els nois estan il·lusionats i amb ganes de competir aquest cap de setmana.”

Ambient en el vestidor, alguns jugadors marxaran. Ambient de canvi de cicle?

“Jo no tenia una perspectiva seva anterior. Porto aquí 10 dies i a mi m’han transmès coses positives i els he vist centrats en el treball. No et puc dir si hi ha hagut un canvi. No s’ha preparat el partit com si fos una final de Champions League, això està clar. però ha entrat dins dels paràmetres, els nois han competit i entrenat molt bé. Hem fet la dinàmica que haguéssim fet en qualsevol altre partit i això em deixa tranquil per al cap de setmana.”

Sensacions d’un tècnic de la base arribant a un vestidor de primera divisió.

“Hi ha diferències. Sobretot el primer dia que entres tens la sensació que t’han de creure i perquè et creguin has de transmetre i generar. El primer dia vaig sortir molt content perquè la percepció que vaig tenir va ser molt positiva. Aquí, igual que en el futbol base jo estic molt pendent dels hàbits, el treball, el comportament diari, aquí ja ho tenen adquirit la majoria. És molt difícil fer canviar segons quines coses, t’has d’adaptar. En el futbol base ets tu qui ho genera tot això. Quan competeixes en el camp és més difícil que arribi el missatge, per tot el context, en el futbol base és més ràpid, pots incidir més. Al final és un equip de futbol, son bons nois. La diferència és això, estar en una roda de premsa amb molta gent també.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)