Espanyol

L’Espanyol empata (0-0) contra el Granada, que ja és equip de segona

L’Espanyol ha sentenciat el Granada, que ja és equip de segona. L’equip dirigit per Luis Blanco ha fet un partit molt seriós contra un rival que es jugava la vida. Les victòries del Mallorca i el Cadis en els seus respectius partits han fet que l’empat no hagi valgut per a l’equip d’Aitor Karanka.

En els primers minuts, l’equip dirigit per Luis Blanco s’ha vist atropellat per un Granada que ha sortit amb molta més intensitat i abocat a l’atac. En només tres minuts, els d’Aitor Karanka n’han tingut dues de claríssimes, amb Luis Suárez i Puertas com a protagonistes. En la primera acció, Aleix Vidal ha estat providencial per evitar el xut del davanter local quan la pilota ja es veia a dins de la xarxa. Dos minuts després, Luis Suárez ha engaltat un xutàs que ha hagut de treure Diego López amb una gran aturada. Amb el pas dels minuts aquest ritme frenètic ha anat a la baixa degut a les altes temperatures a l’estadi Nuevo Los Cármenes i el matx s’ha igualat. Els blanc-i-blaus han intentat fer-se amos i senyors de la pilota, però tot i això els ha costat moltíssim generar ocasions. La primera ocasió per part dels visitants no ha arribat fins al minut 35, amb una rematada potent d’Embarba que Maximiano ha tret de manera providencial. La més clara del primer temps ha arribat en els últims instants i ha estat per als locals. Jorge Molina des de la frontal ha obligat a intervenir Diego López per evitar el primer gol del matx.

En la represa, el Granada ha sortit amb molts dubtes i nerviosisme, ha perdut moltes pilotes al mig del camp i ha estat molt imprecís en els seus atacs. Això ho ha aprofitat l’Espanyol, que ha organitzat molt millor la seva manera d’atacar i ha trobat moltes facilitats per arribar amb perill a la porteria de Maximiano, però li ha faltat finalització. Arribats a l’hora de joc, el partit s’ha trencat i ha estat un anar i tornar constant. En el minut 70, l’àrbitre, a instàncies del VAR, ha xiulat penal a favor dels locals per unes mans d’un defensa blanc-i-blau. Jorge Molina ha fallat la pena màxima amb un xut que ha sortit vorejant el pal dret. Així doncs, ha desaprofitat l’ocasió d’avançar el seu equip i tranquil·litzar una grada i uns jugadors que amb el pas dels minuts estaven amb els nervis a flor de pell. En els últims instants, els locals han continuat insistint sabent que necessitaven una victòria si volien continuar a primera divisió. Però no han estat a l’altura de la situació i l’Espanyol, que ha estat molt millor en aquesta segona part, ha impedit la diana dels locals i ha enviat el Granada a segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)