Espanyol

L’Espanyol tanca la porta a Morlanes, Loren i Yangel

Espanyol. El club periquito planifica el nou projecte esportiu amb una important reestructuració de la plantilla per revertir les males sensacions que ha deixat la temporada

El club blanc-i-blau va anunciar ahir que tres dels quatre jugadors de què disposava com a cedits no tornaran a vestir la samarreta de l’Espanyol la temporada vinent.

Un d’ells és el migcampista Manu Morlanes, a qui, tot i haver fet partits decents, els problemes reiterats al pubis han impedit una evolució millor i se’n torna a Vila-real.

El veneçolà Yangel Herrera també ha d’abandonar l’entitat. Ha estat irregular a causa de les lesions quan s’esperava d’ell un paper més decisiu, com el que va tenir a les files del Granada.

L’afició periquita tenia unes expectatives molt altes amb el davanter Loren, a qui van posar el nom de Tauró Morón, però sobre la gespa es va convertir en un peix inofensiu. Estan feliços que torni a Andalusia.

El quart jugador cedit és Tonny Vilhena, provinent del Krasnodar de Rússia. En el seu cas, l’Espanyol es reserva una opció de compra voluntària sobre la que decidirà en els pròxims dies.

Transformació

Després d’una temporada molt grisa, en què a inicis d’any ja es patia per una possible reaparició del fantasma del descens, l’Espanyol no vol deixar perdre el vol i, un cop assegurada la permanència a primera divisió, va començar a posar fil a l’agulla.

El primer pas va ser destituir Vicente Moreno com a entrenador. Part de la graderia demanava el seu cap des del gener, però igualment la decisió va ser polèmica, perquè el club el va fer fora quan encara hi faltaven dues jornades per acabar la lliga.

A l’adeu del tècnic s’hi va sumar el de Rufete com a director esportiu. L’ex-futbolista tenia contracte fins al juny, però va acordar no renovar-lo i tancar així una etapa de quatre anys als despatxos periquitos.

Els relleus els van agafar, per una banda, Domingo Catoira, fins aleshores secretari tècnic de l’Espanyol i, per l’altra, Luis Blanco, entrenador del filial, que de manera provisional va estar al capdavant del primer equip.

Aquesta revolució a les altes esferes blanc-i-blaves es va produir a partir del nomenament el mes passat de Mao Ye com a conseller delegat. L’economista va substituir José María Durán després de sis anys al club, on va començar a treballar de traductor i ha acabat convertint-se en la mà dreta del president Chen Yansheng.

Una altra gran decisió que ha de prendre la directiva més aviat que tard és qui ocuparà la banqueta la temporada vinent. Diego Martínez sembla la preferència, però també sonen noms com els de Paco López, Valverde, Javi Garcia, Bordalás i Rafa Benítez.

Loren Morón
Club de procedència:
Betis
Edat:
28
Partits jugats:
25 (7 de titular)
Minuts jugats:
825
Gols:
4
Manu Morlanes
Club de procedència:
Vila-real
Edat:
23
Partits jugats:
30 (13 de titular)
Minuts jugats:
1.294
Gols:
2
Yangel Herrera
Club de procedència:
M. City
Edat:
24
Partits jugats:
23 (19 de titular)
Minuts jugats:
1.650
Gols:
1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)