Espanyol

“El meu somni era retirar-me a l’Espanyol”

Espanyol. David López deixa l’entitat blanc-i-blava, entre llàgrimes, després de 8 temporades i 237 partits oficials defensant el club del seu cor

L’Espanyol té pressa per acomiadar els jugadors sobre els quals ja ha pres la decisió de no comptar per a la pròxima temporada. En menys d’un mes comença el nou curs i el club vol retornar a les aules amb els deures d’estiu fets. L’endemà de dir adeu a un emocionat Diego López, li va tocar el torn a un altre capità, en aquest cas David López.

El barceloní va començar la seva història blanc-i-blava el 2007, quan es va incorporar al juvenil A, i 15 anys més tard ha estat la mateixa entitat la que ha decidit escriure unilateralment l’última pàgina d’aquest conte. “És veritat que es podia haver fet d’una altra manera, era una decisió de club, una idea presa”, va lamentar el central.

I és que al mateix vídeo commemoratiu de comiat se sentia la veu en off de David López dient que “a qualsevol persona li agradaria defensar els colors del seu equip per sempre”, un missatge que va tornar a expressar davant la llotja presidencial Ángel Rodríguez: “Sempre he dit que em volia retirar a l’Espanyol, però no ho he aconseguit.”

Tot i la dificultat de marxar, el central periquito es va mostrar “feliç, content i orgullós” de la seva experiència al club. “Me’n vaig satisfet del meu treball diari, de l’esforç, del sacrifici, de la meva lleialtat i d’haver mirat sempre abans per l’escut que no pas per mi mateix”, va dir entre llàgrimes.

López estava molt emocionat, amb els sentiments a flor de pell, i va haver d’interrompre el seu discurs diverses vegades. Una emoció molt sincera pel club del seu cor que també va deixar palesa en declarar que “portar el braçal de capità ha estat un dels triomfs més importants de la meva carrera”.

El director general de l’Espanyol, Mao Ye, va agrair-li “tants anys d’esforç, dedicació i lluita per l’escut” i va entregar-li una insígnia d’or. De les mans de Marañón, Tamudo i Solsona el central va rebre una samarreta amb el dorsal 237, en referència als partits disputats, i N’Kono va regalar-li un braçal de capità.

Uns 100 aficionats van acomiadar el jugador, un referent dins i fora del camp. López va regalar i signar samarretes, a més de reiterar el seu agraïment a l’afició, de la qual ja forma part: “Seré un soci més i estaré sempre aquí per al que em necessiti el club. M’agradaria que els nostres camins es tornin a trobar”.

LES REACCIONS

Gràcies per tants anys d’esforç, dedicació i lluita per aquest escut. Ets un jugador exemplar
Mao Ye
director general DE L’ESPANYOL
Portar el braçal de capità ha estat un dels triomfs més importants de la meva carrera
David López
EXJUGADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)