Espanyol

Brian Oliván: “Estic molt content de fitxar per l’Espanyol”

Brian Oliván (Barcelona, 1994) s’ha convertit en el primer fitxatge de l’Espanyol. El jugador ha signat per tres temporades amb els blanc-i-blaus i de finalitzar el seu contracte amb el Mallorca, equip del qual ha format part les darreres dues campanyes. El jugador ha estat presentat com a nou periquito aquest migdia. Les seves declaracions:

Retorn a Barcelona

“Primer de tot, moltes gràcies per assistir a la meva presentació, en especial a la gent que va apostar per mi des del primer moment, com el Domingo i el Mao. Com han dit ells, vinc amb molta ambició i ganes d’afrontar aquest nou repte a la meva carrera esportiva. Espero que sigui una nova etapa molt il·lusionant per a tots i que puguem fer la millor temporada possible”.

La decisió

“Des del primer moment em van transmetre molta confiança i crec que això és el més important per prendre una decisió. Iniciar un nou projecte tornant a Barcelona després de tant de temps fora buscant-me la vida és molt il·lusionant, i més ara que, amb 28 anys, em trobo en el meu millor moment com a futbolista”.

El nou míster

“He parlat amb ell i té moltes ganes d’engegar aquesta nova etapa. Tots dos tenim una mentalitat molt semblant i tenim moltes ganes de començar aquest nou cicle”.

Com definiries aquest club?

“Per mi aquest club és un orgull, un sentiment i una família. Crec que aquestes tres coses són les més importants”.

Aspiracions del club

“Jo crec que parlar sobre objectius a llarg termini és una equivocació. Crec que hem d’anar dia a dia marcant petits objectius a curt termini. Això serà molt productiu per a l’equip durant tot l’any”.

El rol

“Jo vinc amb moltes ganes i molta ambició. Lògicament, vinc a lluitar per un lloc a l’onze com a titular, i crec que, si tots tenim aquesta mentalitat, serà una molt bona notícia pel grup i per l’equip”.

El millor moment de la teva carrera?

“Durant la meva carrera he passat per molts equips i crec que estic en el meu millor moment quant a maduresa esportiva. És per això que crec que és el millor moment possible per arribar a l’Espanyol”.

Les teves millors qualitats

“Futbolísticament puc aportar molta ambició, esforç i compromís. Aquestes són les tres paraules que em defineixen millor”.

La teva consolidació a primera divisió

“Vaig arribar a primera divisió amb el Mallorca i vaig jugar el meu primer any a primera amb ells. Ens va anar molt bé i vam acabar de la millor manera possible amb la permanència a la categoria, que era el nostre objectiu principal. Això m’ha ajudat a créixer com a futbolista i per això considero que arribo a l’Espanyol en el meu millor moment com a professional i amb moltes ganes de millorar encara més”.

Mirar cap a Europa

“Ja he comentat abans que, per a mi, el millor és posar objectius a curt termini. Fer camí sense sortir-nos del guió i veient com avança la temporada, podrem veure quines poden ser les nostres aspiracions. Crec que aquesta és la millor manera d’afrontar un nou curs”.

Tornar a la teva ciutat

“Torno a la que ha estat la meva ciutat durant tants anys. Soc una persona molt familiar i després de tants anys fora de casa, per mi era molt important tornar a Barcelona. Estic molt content de tornar a estar a prop dels meus”.

Picar pedra

“Quan t’enfrontes a moments difícils és quan desenvolupes més el teu nivell de perseverança i de superació. Per més que ho hagi passat malament en certs moments de la meva etapa com a esportista, crec que això m’ha ajudat a créixer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)